Ние не сме за зли ритуали, затоа сакаме да ви го пренесеме целото наше знаење за тоа како да откриете дали некој ве врзува преку листа од 20 до 40 симптоми на оние кои страдаат од љубовно врзување .

Во овој случај, ќе ги покажеме ефектите што ги трпи врзаната личност кога ќе изврши ритуал на љубовно врзување, нешто исклучително силно и што навистина може да му наштети.

Овие симптоми на оваа макумба може да бидат показател дека некој се обидува да ве придобие со сила и дека треба да преземете нешто. Ако не направите нешто во врска со тоа, може да ги трпите овие ефекти со денови, недели или дури месеци.

Содржина на статијатаСокриј 1. 20 до 40 симптоми на љубовна приврзаност кај врзаната личност 2. Дали е можно со сигурност да се знае како се чувствува врзаната личност? 3. Дали е можно да се прекине љубовната магија?

20 до 40 симптоми на љубовно врзување кај врзаната личност

Прво, веднаш знајте дека врзаната личност страда. Немате поим како се чувствува главата на една личност по извршувањето на врзувањето, тие се многу збунети, со своите идеи не се на место и не знаат што да прават.

Сепак, не застанува тука! За да видите колку се силни ефектите, успеавме да формираме огромна листа од 20 до 40 симптоми од кои може да страдате , од најблаги до најсилни и најопасни.

Симптоми поврзани со љубовта:

 1. Во вашата глава се појавуваат мисли за одредена личност;
 2. Таа личност почнува да ви се појавува се повеќе и повеќе во вашата глава;
 3. следното нешто што знаете, гледате фотографии од истата личност;
 4. Не можете да се концентрирате на секојдневните задачи;
 5. Почнувате да губите интерес за пријателите, семејството и познаниците;
 6. Ако сте во врска, може да изгледа дека повеќе не го сакате партнерот;
 7. Збунети мисли, недостиг од насоки и незнаење што да правите;
 8. Сакате да оди кај таа конкретна личност, дури и без да знаеш зошто;
 9. Сака да излезе, да се забавува и да прави глупави работи;
 10. Големо жалење за неговите лоши ставови предизвикани од симптомите на камшикување;
 11. Врвови на „љубов“ за таа конкретна личност;
 12. Врвови на интимна и сексуална желба за истата личност;
 13. Желба да оставите сè и да отидете кај таа личност еднаш засекогаш сите;
 14. Не, тој не може да заспие, бидејќи тој само сака да ја види и да разговара со неа;
 15. Необјаснив и многу чуден копнеж.

Во принцип, кај симптомите поврзани со љубовта треба да бидете внимателни со страстите што се појавуваат од еден ден до друг и со илузиите со одредена личност .

Ако сте се залажувате со некого од никаде и не ни сфаќате што е посебно во таа личност, ова е одличен показател дека страдате од симптоми на љубовна макумба.

Физички и здравствени симптоми

 1. Тешки главоболки;
 2. Необјаснето повраќање;
 3. Мускулни болки;
 4. Напади на анксиозност без причина;
 5. Постојани соништа со дотичната личност;
 6. Станува слатка, приврзана и подготвена да му угоди на таа личност;
 7. Станува многу сиромашна и има потреба да биде со некого физички;
 8. Длабока тага кога ќе ја сфатите оваа здравствена состојба.

Во однос на физичките симптоми, мора да бидете многу внимателни со фактот дека чувствувате потреба и дека навистина сакате присуството на таа личност во вашето животот. Мора да бидете свесни за тагата што ја чувствувате што ја немате таа личност , дури и без да ја знаете причината за тоа.

Духовни и малигни симптоми

 1. Почнете да гледајте духови, сенки или црни фигури (прочитајте ја оваа статија);
 2. Чувствувате чудни мириси во вашата куќа и во вашата соба;
 3. Разбудете се затоа што се чувствувате како некој да ве допира за време на спиењето ;
 4. Се буди со чудни звуци кои исчезнуваат брзо по будењето;
 5. Тежина во градите (може да биде еден од духовните или физичките симптоми);
 6. Се чини дека слуша ниски гласови во одредени моменти.

Духовните симптоми се појавуваат само кога тоа е врзување кое ги вклучува силите на злото . Тие се најсилните, најопасните и оние за кои навистина треба да се грижите.

Финансиски симптоми

 1. Изгубете јаработа;
 2. Неподготвеност да работите и да барате нова работа;
 3. Почнувате да ја губите контролата над финансиите;
 4. Финансиски банкрот;
 5. Сите ваши финансискиот живот е уништен поради сите горенаведени симптоми.

Во екстремни случаи , може дури и да дојде до финансиски банкрот. Тоа е затоа што животот на личноста повеќе нема смисла и тој веќе не може да контролира сè.

Ви препорачуваме
Кога премногу размислувате за некого, дали се чувствува? Спиритизам
Чувство на лош мирис на гнило ништо во спиритизмот: дали е лошо?

Дали е можно точно да се знае како се чувствува врзаната личност?

Само врзаното лице ги знае ефектите што ги трпи, бидејќи ги чувствува на своја кожа.

Понатаму, не сите ефекти се исти за секого. Постојат неколку работи кои може да се разликуваат и да се појават кај некои луѓе, а кај други не.

Можеме да зборуваме за неколку работи, како на пример:

 • Сила за магијата за која станува збор ;
 • Зависи од личноста која го изведува обврзувачкиот ритуал;
 • Може да зависи од силата на личноста што треба да биде врзана;
 • Дали да користете бела или црна магија;
 • Од духовната аура на врзаната личност.

Ист ритуал може да остави една личност во својата патека, додека практично нема никакво влијание врз друга. Тоа е затоа што има луѓе кои се духовно посилни од другите а кои сè уште имаат голема помош од нивниот Ангел чувар.

Значи, невозможно е со сигурност да ги знаете ефектите што ќе ги имате врз некого ако извршите ритуал, бидејќи тоа зависи од личност до личност и од ритуал за ритуал. Сепак, ефектите споменати погоре се најчести.

Внимавајте дека има повеќе од 20 или дури 40 симптоми на љубовна врска, се зависи, ништо не е исто.

Да, Дали е можно да се прекине љубовната обврзувачка магија?

Со вистинската сила и енергија, сè е можно, дури и кршење на силите и црната магија што се фрлаат против вас.

Најпрво, силно препорачуваме да побарате специјалист , зашто постојат одредени работи и сили кои не можеме да ги совладаме без помош. Кога зборуваме за специјалист, можеби зборуваме за свештеник или калуѓерка .

Знаеме дека тие ќе ни помогнат, бидејќи тие имаат моќ да го направат тоа и, згора на тоа, нема да ни наплатат ништо за тоа, барем ако ја почитуваат твојата вера.

Можеш и да запалиш 1 свеќа на твојот Ангел чувар (запали ја овде) и да му кажеш молитва, да побараш помош од него и заштита.

Секој ритуал е различен, затоа внимавајте дека можеби нема да работи за секого. Како последно средство, обратете се кај некој со овие услуги. Тоа е најдобрата препорака што можеме да ви ја дадеме.

И така, сите ваши сомнежи ви се разјаснетисите симптоми на љубовна врска? Го очекуваме вашето сведочење преку коментарите на истиот напис!

Прочитајте и:

 • Како да го дознаете името на кој направил макумба за мене?
 • 3 Едноставно љубовно засладување: со шеќер и мед за љубов
 • Кога сонуваме некого, дали таа личност сонува и нас?