Дали ги знаете симпатиите на скршената или лижената бела свеќа со името на личноста ? Тогаш ќе ви се допадне овој напис! Тоа го велам затоа што имаме 7 ритуали кои ќе ве изненадат!

Диховниот ритуал е за сите енергии. На овој начин, симпатиите се средства за стапување во контакт со најдобрите вибрации за да го добиете она што го сакате.

Ова се начини да се овозможи да се направи чекор понатаму во вашиот начин на справување со универзумот. Така, магиите на лижената и скршената бела свеќа се силно поврзани со вашиот љубовен живот .

Ако вашата цел е да привлечете личност што ја сакате, вие сте на вистинскиот пат следејќи ги овие ритуали. Затоа, направете ги најдобрите енергии да дојдат на вашиот пат.

Прегрнете се што е добро и што може да се генерира од вашето верување. Најдете тивка област за да ја извршите магијата.

Правете сè многу смирено, секогаш фокусирајќи се на привлекување добри работи во вашиот живот. На овој начин, ќе можете да влезете во поповолен контекст .

Покрај тоа, од суштинско значење е да одржувате високо ниво на вера. Размислувајте оптимистички во текот на целиот духовен процес. Симпатиите од белата свеќа се многу ефикасни кога станува збор за страста.

Затоа, преземете чекори понатаму кон она што го сакате. Подолу, следете малку повеќе за овие постапки. Затоа направете го вашето постоење да го преземе Неопходно е да се дадете максимално за да го развиете вашиот љубовен живот. Мора да дадете се од себе за да го добиете она што го сакате под љубовни услови. Магиите погоре ќе помогнат во овој процес.

Завршни зборови

Магиите за љубов со свеќи се многу добри . Овие ритуали имаат тенденција да работат многу добро, овозможувајќи ви да напредувате.

Затоа е важно да се отворите за висококвалитетни енергии. Со тоа ќе се ставите во поволна насока. На крајот, љубовта ќе никне во вашата судбина.

Прочитајте и:

 • 7 шарм од кафе во прав за личност да исчезне сега
 • 7 магии за менструација се намалуваат многу брзо
 • 9 магии на јајцето: личноста, соседот и сопругот си одат
 • 7 магии на стапчето за кибрит за различни намени
нова насока. Содржина на статијатаСокриј 1. 1) Лижена свеќа магија за љубовта да се врати 2. 2) Скршена магија со свеќа за да се скрши нечија сила 3. 3) Сочувство на свеќата искршена на три дела 4. 4) Сочувство на белата свеќа лижена за да стане мисла 5. 5) Сочувство на белата свеќа со името на саканата личност 6. 6) Сочувство на жолтата свеќа зад вратата 7. 7) Сочувство на свеќата лижена со шеќер и мед за да се заслади некого 8. Завршни зборови

1) Сочувство на свеќата лижена за љубовта да се врати

Симпатија на свеќата лижена за љубовта да се врати е многу ефикасна кога темата е привлечете го оној што го сакате. Овој силен ритуал ќе го скрати патот до што сакате . Ќе ви биде полесно да ја привлечете личноста од вашите соништа.

Сред сето ова, мора да ја спроведете постапката со најголема леснотија. Но, во исто време, со фокус. Размислувајте позитивно, одржувајќи го секогаш оптимизмот. Ритуалот со лижена свеќа ќе ви го даде она што го сакате.

Потребни материјали:

 • Бела свеќа;
 • Ччепкалка за заби;
 • Шеќер;
 • Чинија.

За почеток, земете чепкалка за заби и напишете го името на саканата личност. Напишете во насока од фитил до основата.

Потоа работете во правец од основата до фитилот. Постапката мора да биде едноставна. Потоа, обидете се целосно да ја излижете свеќата .

Замислете ја твојата љубов додека минуваш со јазикотсвеќа. Ставете малку шеќер на свеќата во низа, така што таа се наполни со шеќер.

Ставете ја оваа свеќа на чинијата и запалете ја . Во тој момент затворете ги очите и помислете на саканата личност.

Замолете го универзумот, вака, таа личност повторно да влезе во вашиот пат и да се врати во вашите раце. Ритуалот мора да се прави со концентрација и интензитет. На тој начин, работите можат да функционираат .

Препорачуваме
8 симпатии за повикување клиенти и итни пари
8 симпатии Брзо и лесно да се здебелите (Работат)

2) Сочувство на скршената свеќа за да се скрши нечија сила

Магијата на скршената свеќа служи за да се скрши нечија сила. Наскоро има намера да го скрши отпорот на саканата личност. Со тоа станува средство за постигнување на она што го сакате. Овој тип на ритуал има необична моќ .

Значи, можно е полесно да стигнете до саканиот. За ова, од витално значење е да се отворите за добрите вибрации. Прифатете се што има да понуди универзумот. Дозволете моќните енергии да ја преземат вашата душа.

Потребни материјали:

 • Бела свеќа;
 • Нож;
 • Хартија;
 • Пен.

Напишете го вашето име на хартијата. Треба да биде целосното име за да може да ја забрза нарачката. Над вашето име ставете го целото име на саканата личност.

Земете го ножот и напишете го името на личностаљубови на белата свеќа . Потоа, скршете ја свеќата на половина.

Запалете ги двата дела од свеќата и оставете ја хартијата покрај неа. Во тој момент, молете го Оче наш да ги отвори патиштата.

Потоа, повторете:

„Нека ви се скрши силата. Нека вашата љубов се зголеми. Со ова сочувство, нема да можеш да се бориш со мојата љубов, ( името на личноста )“.

Оставете ја свеќата запалена додека не се изгасне сама. Процесот мора да се спроведе внимателно. Така, работите можат да функционираат во вашиот живот .

3) Сочувство на скршената свеќа во три дела

Шармот на скршената свеќа во три дела тоа е малку поинаку. Во секој случај, тоа е прекрасна опција доколку целта е да ја привлечете саканата личност. Ова е процедура која ќе ви ги отвори патиштата .

Тоа е нешто што служи да го приближи вашиот живот до силните енергии. Ако целта е да се стигне до саканата личност, ритуалот ќе го забрза процесот. Ова барање, ако е правилно направено, има натприродна сила.

Потребни материјали:

 • Бела свеќа;
 • чепкалка за заби;
 • Чинија;
 • Нож.

На белата свеќа и со чепкалка за заби напишете го името на саканиот. Мора да е име или презиме, ништо повеќе.

Потоа, земете го ножот и исечете ја свеќата на три дела. Погрижете се сите делови да бидат зли. Ритуалот мора да се изврши правилно за да се дадедесно .

Ставете ги трите дела на чинијата и запалете ги, формирајќи триаголник. Во тој момент, повторете специјална мантра која ќе направи вашиот љубовен живот да напредува.

“( Име на љубовникот ), го кршам твојот црн ангел за се што те спречува да дојдеш кај мене скршена во тој момент и дека се чувствуваш удобно да бидеш со мене. Дојди, љубов моја.“

Тогаш побарај од вселената, со твоите зборови, љубовта да се приближи. Правејќи сè како што треба, ритуалот ќе ги даде посакуваните резултати .

4) Сочувството на белата свеќа лижена за да стане мисла

За возврат, ова е сочувството на лижената бела свеќа да стане мисла на оној што го сакаш. Така, ритуалот е познат како добар во смисла на привлекување љубов. Ако тоа е вашиот случај, направете ја предметната магија со многу духовна посветеност .

Кога ја изведувате магијата со фокусирање, тенденцијата е дека сè функционира добро. Резултатите на тој начин ќе се покажат како неверојатни за вашиот развој. Душата ќе може да влезе во поповолен контекст.

Потребни материјали:

 • Бела свеќа;
 • Чинија;
 • Душо.

За почеток, мора да ја излижете целата бела свеќа. Со исклучок, се разбира, на фитилот. Потоа, поставете ја оваа свеќа во центарот на чинијата . До него ставете неколку лажици мед.

Потоа, со сè во позиција, спуштете се на колена и затворете ги очите. со своитезборовите, ставајќи ја сета вера на дело, побарајте таа да стане мисла во умот на оној што го сакате.

Споменете го името на оваа личност многу пати за да ви биде јасно што сакате. Исто така, обидете се да размислувате позитивно во текот на целата симпатија .

Со тоа во голема мера ќе ги зголемите шансите за успех. Наскоро, можете да го имате она што го сакате. За да го завршите ритуалот, издувате ја свеќата и фрлете сè.

Препорачуваме
7 шарм на кафе во прав за човек да исчезне сега
5 чаре од 3-те чешниња лук за да забремените сега

5) Сочувство на белата свеќа со името на саканата личност

Симпатијата на белата свеќа со името на саканата личност е корисно кога станува збор за привлекување љубов во вашиот живот. Овој ритуал може да ви ја стави душата на поинакво ниво , што го забрзува барањето за љубов.

Со сочувство, многу полесно ќе дојдете до саканата личност. Вашиот живот, природно, може да биде поплоден. Добрите работи ќе ви дојдат на жесток начин. Љубовта ќе победи.

Потребни материјали:

 • бела свеќа;
 • чепкалка за заби;
 • Бела роза.

Напишете го името на саканата личност на белата свеќа. За да го направите ова, користете чепкалка за заби. Тоа може да биде само име или само презиме на таа личност.

Потоа ставете ја свеќата пред вас. Ако сакате, користете чаша или чинија како основа. позицијауште бела роза на страна.

Во тој момент, кажете:

„Свети Валентин, почитуван како заштитник на љубовниците, поддржете ја нашата љубовна унија. Погрижете се да завршиме во брак“.

Оставете ја симпатијата недопрена на лице место 24 часа. Потоа фрлете го сето тоа. Многу е веројатно дека саканата личност ќе ве контактира за кратко време.

На овој начин ќе знаете дека ритуалот стапил во сила и дека љубовта ќе победи во вашиот живот. Ова е многу силно сочувство .

6) Сочувството на жолтата свеќа зад вратата

Симпатијата на жолтата свеќа зад вратата е различна. И покрај тоа, изгледа како убава опција за привлекување на саканата личност . Постапката има моќ да го забрза вашиот развој кон она што го сакате.

Тоа е еден вид посебно барање што ве става во согласност со она што го сакате. Доколку сакате покрај себе да го имате саканиот, симпатијата ќе биде витален импулс за да ви ги отворите патиштата. Наскоро, за кратко време ќе бидете таму каде што сакате да бидете.

Потребни материјали:

 • Жолта свеќа;
 • Стакло;
 • Груба сол;
 • Пен;
 • Хартија.

На хартија, напишете го целосното име на личноста што ја сакате. На задната страна, ставете го вашето полно име. Ставете го на страна. Земете ја чашата и ставете густа сол до половина. Потоа ставете ја свеќата во таа чаша.

Земете ја хартијата и оставете ја во еден агол од чашата. Запалете ја свеќата за да започнете , навистинавашето барање.

Во оваа смисла, повторете:

„Оксум, кралица на љубовта и водите: Ве замолувам да ( името на личноста ) Дојди кај мене. Нека нашата љубов триумфира и животот нека биде убав“.

Оставете ја оваа чаша зад вратата од спалната соба два дена. Потоа фрлете го сето тоа. Ритуалот треба да генерира неверојатни резултати во вашиот љубовен живот во рок од неколку дена.

7) Свеќа лижена со шеќер и мед за да засладите некого

Магија со свеќа лижена со шеќер и мед до заслади некој служи за привлекување љубов на интензивен начин. Постапката за која станува збор го отвора патот кон вашата главна цел, а тоа е да ја засладите личноста од вашите соништа .

Кажете ја молитвата со голема вера, секогаш размислувајќи позитивно. Многу е важно да го задржите оптимистичкиот начин на размислување за да продолжите да градите успешен живот и целосен развој.

Потребни материјали:

 • бела свеќа;
 • тенџере;
 • шеќер;
 • мед ;
 • Нож;
 • Чинија.

Во тавата ставете четири лажици шеќер и две мед. Остави резервирано. Потоа користете го ножот за напишете го името на саканиот на белата свеќа .

Откако ќе го направите ова, обидете се да ја излижете целата свеќа, со исклучок на фитилот. Излижаната свеќа поминете ја во тавата со шеќер и мед. Целта е свеќата целосно да се извалка.

По овој чекор, поставете ја свеќата на чинијата .Запалете го и побарајте љубовта да владее во вашиот живот.

Со спомнување на името на саканата личност, побарајте од универзумот работите да се решат. Не заборавајте да го задржите оптимистичкото размислување во текот на целиот ритуал. Конечно, фрли сè во ѓубре .

Препорачуваме
9 симпатии за мажот да ти даде сè што сака
9 магии за да се добие нешто за 24 часа (брзо)

Дали овие магии можат да ми наштетат?

Не, магиите за љубов не можат да ви предизвикаат никакви проблеми . Така, тоа се ритуали со лесна и позитивна намера.

Без разлика дали со скршена свеќа или со лижена свеќа, симпатиите во прашање се позитивни. На овој начин, нема шанси да се соочите со загуби.

Само обидете се да следете чекор по чекор со максимално внимание . Неопходно е да се концентрирате на она што го правите.

Кој е најдобриот ден за сочувство?

Љубовните магии може да се прават во секое време. Значи, најважно е дека има многу верба во вашите барања .

Морате да се фокусирате на она што го постигнувате. Така, тоа ќе ги зголеми шансите за успех. Ова е многу поважно од денот на сочувство.

Дали овие ритуали навистина ќе функционираат?

Да, симпатиите на љубовта навистина ќе функционираат . Тие се ритуали со висока вредност кои можат да го стават вашиот љубовен живот во квалитетна насока.

Значи, тоа е