intensive.

Pra, çfarë menduat për domethënien shpirtërore të të parit të një goditjeje në shtëpinë tuaj, a ishte kjo ajo që prisnit? Shpresoj se kam sqaruar të gjitha dyshimet tuaja, por nëse keni akoma disa, mos hezitoni të lini një koment më poshtë!

Lexo gjithashtu:

 • O çfarë do të thotë të nuhasësh parfum në dhomë: ishte nga hiçi?
 • Drishja e syrit të djathtë dhe të majtë: kuptimi shpirtëror
 • Kur një flutur ju viziton në shtëpi

  Ka disa kuptime shpirtërore për kafshë të ndryshme, insekte dhe madje edhe objekte të jetës sonë të përditshme, por sot u shfaq një lexues i cili deshi të dinte se cili ishte kuptimi shpirtëror i slugit në spiritizëm , në macumba , që përfaqëson në shamanizëm madje edhe në bibël .

  Nuk ka shumë informacion për këtë kafshë në internet dhe, në fakt , asnjë artikull që lidhet me botën shpirtërore, por unë di gjithçka që ju duhet të dini për të.

  Sllumet janë, për shumicën e njerëzve, paksa të neveritshme dhe kjo lidhet drejtpërdrejt me kuptimin e tyre. Në fakt, ato përmenden edhe në biblën katolike si një kafshë e neveritshme dhe kjo ndihmon shumë për të njohur ndikimin e tyre në botën shpirtërore.

  Pra, nëse doni të dini të gjithë simbolikën që qëndron pas saj, çfarë ai përfaqëson dhe çfarë mund të nënkuptojë për jetën e njerëzve, thjesht shikoni të gjitha më poshtë.

  Përmbajtja e artikullit Fsheh 1. Cili është kuptimi i slugut në spiritizëm? 2. Kuptimi i Slug në Umbanda 3. Kuptimi i Slug në Shamanism 4. Çfarë do të thotë Slug në macumba? 5. Kuptimi i slugëve në Bibël 6. Kuptimi shpirtëror i të parit të slugëve në ambiente të mbyllura: 5 mesazhe 7. Çfarë do të thotë kur slugat shfaqen para meje? 8. Çfarë mund të bëj kur shoh një gjuajtje? 9. Të shohësh një slug është një shenjë e çfarë? A tregon për fat të keq?

  Cili është kuptimidëm.

  Megjithatë, ju rekomandojmë që të mos e dëmtoni kafshën sepse ajo thjesht po përpiqet t'ju përcjellë një mesazh. Nëse e vrisni, do të jeni po aq i mirë sa ai.

  Përveç kësaj, vrasja e një gjuajtjeje sjell fat të keq! Është thjesht një lajmëtar, asgjë më shumë.

  Nuk keni nevojë dhe nuk duhet të përdorni dhunën për t'i larguar ata, pasi do të tërhiqni edhe energji negative në shpirtin tuaj duke qenë një person që thjesht vret elementët e tjerë të natyrës.

  Pra, në vend që të sulmoni goditjet, thjesht përpiquni të kuptoni se çfarë ata mund të përpiqen t'ju përcjellin.

  Të shohësh një slug është një shenjë e çfarë? A tregon për fat të keq?

  Të shohësh një gjuajtje afër është një shenjë e madhe se diçka nuk është në rregull rreth teje. Slug është një simbol i gjërave të këqija, qoftë në kuptimin shpirtëror apo edhe në kuptimin fizik të jetës. E vërteta është se slugat mund të tregojnë fat të keq, afrimin e armiqve, prezencën e energjive të këqija rreth jush dhe shumë gjëra të tjera negative.

  Prandaj, në fund të ditës, gjëja më e mirë për të bërë është të mendoni më mirë për mënyrën se si lidheni me botën, sepse mesazhi që bart një slug priret të jetë i keq. Nëse keni hasur në kafshë, duhet të jeni në telashe.

  Gjithmonë mbani mend se nuk duhet ta lëndoni ose vrisni këtë kafshë. Ai është thjesht një lajmëtar dhe nuk mund t'ju lëndojë. Nëse e bëni këtë, fati i keq mund të jetë edhe më i madhe slug në spiritizëm?

  Slug

  Slug është një kafshë që nuk i pëlqen rrezet e diellit. Për më tepër, praktikisht shkrihet kur i hidhet kripë, duke e rënduar më tej kuptimin e tij shpirtëror.

  Në spiritizëm lidhet vetëm me të këqijat , së pari sepse nuk i pëlqen drita. simbol i jetës dhe gëzimit, dhe së dyti sepse e urren kripën, diçka që u jep jetë bimëve dhe njerëzve.

  Për më tepër, goja shihet si simboli i mëkatit, duke treguar se si është jeta e mëkatarëve, pa dritë, pa jetë dhe praktikisht pa shpëtim. Ata injorojnë gjithçka që jeta ka për të ofruar, kjo është për shkak se ata shihen si mëkatarë.

  Slugat injorojnë dritën

  Fakti i thjeshtë që ata durojnë vetëm natën është tashmë diçka e tmerrshme, kështu që kjo e bën shumë të lehtë zbulimin e kuptimit të tyre sipas botës shpirtërore.

  Ato janë të lidhura me të keqen , me gënjeshtra , me mëkatin dhe gjërat që askush nuk duhet t'i bëjë.

  Sipas spiritizmit, slugat janë qenie të liga që thjesht nuk e vlerësojnë ose nuk e shijojnë jetën ashtu siç duhet shijuar. Për më tepër, ata janë ende të lidhur me gënjeshtra kompulsive dhe me njerëz të këqij dhe të rremë .

  Sllucët e urrejnë kripën

  Siç përshkruhet në Bibël “Kripa të Tokës dhe Dritës sëWorld” , kjo do të thotë se kripa është e domosdoshme për ekzistencën e dritës, lumturisë, harmonisë dhe një jete pa të gjitha të këqijat.

  Kripa është përgjegjëse për ushqimin e të gjitha bimëve dhe , duke dhënë kështu jetë në Tokë, duke ndihmuar kështu të gjitha qeniet e tjera të gjalla të dritës.

  Fakti që slugat nuk mund të përballojnë kripën është një shenjë se ne duhet të qëndrojmë larg tyre ose të paktën të përpiqemi t'i shpërfillim ato. Pra, ky kuptim është me të vërtetë i rëndësishëm për ju, për jetën tuaj dhe për të ardhmen tuaj.

  Ne rekomandojmë
  Kuptimi shpirtëror i lulediellit: 11 mesazhe në Spiritizëm
  Kuptimi shpirtëror Milingonat dhe infektimi në shtëpi (Umbanda)

  Kuptimi i goditjes në Umbanda

  Kuptimi qendror i goditjes në Umbanda është negativ. Kjo është për shkak se, meqenëse nuk është një kafshë që ka një marrëdhënie të mirë me dritën, slug është i lidhur ngushtë me errësirën.

  Kjo do të thotë se, sipas pikëpamjes së atyre që ndjekin Umbanda , kafsha nuk ka mbrojtjen e orixás.

  Megjithëse shumica e riteve Umbanda zhvillohen në mjedise të errëta, e vërteta është se orixás zakonisht lidhen me mjedise drite dhe prosperiteti. Prandaj, vendet ku kalon slug nuk kanë të bëjnë fare me gjërat e mira që predikohen në Umbanda , një fe jashtëzakonisht e pasur në kulturë.

  Kuptimi i goditjes në shamanizëm

  JoShamanizmi, slug lidhet me energjitë negative të botës . Në përgjithësi, kjo kafshë ka një kuptim mjaft negativ.

  Në këtë mënyrë, gjëja më e zakonshme është se ka një lidhje me gjëra të këqija dhe ngjarje me dritë të ulët. Gjëja më e zakonshme është që slug shihet si një kafshë e rëndë, me energji të ngarkuar dhe dridhje që dëmtojnë njerëzit.

  Për shkak të kësaj, gjëja më e mirë për të bërë është t'i mbani slugat larg shtëpisë dhe familjes suaj. Nuk ka nevojë ta vrisni këtë kafshë, por bëni gjithçka që mundeni për ta mbajtur atë larg nga ata që doni më shumë. Kjo është diçka që do t'ju bëjë mirë.

  Çfarë do të thotë slug në macumba?

  Në macumba, slug është i lidhur ngushtë me anën e keqe të njerëzve . Të gjithë njerëzit kanë një anë pozitive, me më të mirat që kanë për t'i ofruar botës dhe një anë negative.

  Në këtë mënyrë, e keqja është pjesë e esencës njerëzore dhe është e pranishme në secilin prej nesh. I takon çdo personi, çdo ditë, të vendosë se cilin version do të përdorë për të prekur jetën e tij dhe për të udhëhequr fatin e tij. Kështu, slug është i njohur për të qenë një simbol i këtij versioni më negativ të fytyrës njerëzore.

  Njerëzit mund të jenë të këqij sepse kanë aftësinë të vënë në veprim anën e tyre më të keqe. Ashtu siç mund të jenë shumë të rrezikshëm, pasi ato transmetojnë sëmundje, përveçse janë kafshë të neveritshme me energji të keqe.

  Kuptimi i goditjes në Bibël

  Slugnuk është një kafshë që ka një lidhje të gjerë me Biblën. Kështu, kafsha rrëshqitëse nuk përmendet shumë në librin e shenjtë. Por më gjerësisht, gjalpi dhe kafshët e ngjashme shihen si inferiore.

  Në këtë mënyrë, Bibla tenton t'i shohë kafshët si slug si qenie të pista dhe me dritë të ulët. Edhe pse janë krijesa të Zotit, këto kafshë nuk duhet të hahen nga njerëzit dhe, në fakt, ato duhet të mbahen larg nga të jetuarit me kafshët dhe njerëzit më të lartë.

  Për shkak të kësaj, pikëpamja që tregon Bibla në lidhje me kërpudhat nuk është aq pozitive dhe duhet të merret parasysh përpara çdo lloj veprimi nga ana juaj në lidhje me këtë kafshë .

  Ne rekomandojmë
  Kuptimi shpirtëror i bletës në ambiente të mbyllura: Kuzhina & Dhoma
  Mizat në shtëpi: Cili është kuptimi i tyre shpirtëror?

  Domethënia shpirtërore e të parit të kërpudhave brenda shtëpisë: 5 mesazhe

  Ka një kuptim të plotë shpirtëror në shikimin e slugëve brenda shtëpisë tuaj. Më gjerësisht, të shohësh këtë lloj kafshe në shtëpinë tënde është një shenjë e gjërave të këqija . Kjo për shkak se slug është një kafshë me dritë të ulët, të cilës i pëlqen të jetojë në errësirë.

  Kështu, ekziston një lidhje e madhe midis slugit dhe errësirës dhe gjërave negative që ndodhin në jetën e njerëzve në çdo kohë. Ky lloj kafshe priret të jetë i neveritshëm nganjerëzit në përgjithësi, duke krijuar një marrëdhënie negative me qeniet njerëzore.

  1) Fat i keq

  Slug është një simbol i madh i fatit të keq. Prandaj, nëse shihni një goditje të fortë në shtëpinë tuaj, dijeni se diçka nuk shkon me ju . Kjo lloj kafshe është e ndyrë, ka një prerje jo miqësore dhe tenton të bartë me vete energji negative. Edhe pse është pjesë e natyrës, slug shihet si një qenie e gjallë pak e frymëzuar.

  Pra, kur të hasni para jush me një goditje të fortë, dijeni se kjo është dëshmi se e ardhmja juaj e afërt është e shënuar nga fat i keq dhe shumë probleme nëse e prekni atë. Pra, mbani distancën tuaj dhe, nëse është e nevojshme, hiqni atë kafshë nga afër pa e prekur.

  2) Probleme personale

  Përveç të pafat, Slug ende njihet si një kafshë që tërheq problemet në jetën personale . Së shpejti, kjo lloj kafshe arrin të bëjë që dita juaj të largohet në mënyrë agresive dhe intensive.

  Problemi bëhet edhe më serioz kur ka kontakt të drejtpërdrejtë midis njerëzve dhe sluginës, pasi në këtë mënyrë kafsha tenton të kalojë energjinë e saj negative në lëkurën e njeriut. Sido që të jetë, gjëja më e mirë për të bërë është të pranosh që sluga nuk është shumë e mirë për njerëzit dhe në këtë mënyrë ta mbajë kafshën larg shtëpisë së saj dhe atyre që i do më shumë.

  3) Vonesa e jetës

  Në kulturën popullore, kryesisht, slug dihet se është një vonesë e madhetë jetës . Në këtë mënyrë, njerëzit imagjinojnë se nëse kafsha nuk mund të përmirësojë as cilësinë e jetës së saj, energjia që zotëron nuk mund të jetë e mirë.

  Ka shumë arsye për këtë, veçanërisht duke pasur parasysh që slug paraqet një sërë gjykimesh të ngjashme nga shumë fe në mbarë botën.

  Pra, në përgjithësi, gjëja më e zakonshme është që slug shihet si një simbol i vonesës në jetë dhe problemeve rreth saj. Mundohuni ta injoroni këtë kafshë kur e shihni në rrugë dhe, nëse është në shtëpinë tuaj, bëni çmos për ta hequr pa e lënduar .

  4) Armiqtë e afërt

  Një nga mesazhet më të zakonshme të përhapura nga slug është se ka armiq pranë jush. Ka njerëz rreth jush që nuk ju dëshirojnë mirë dhe, në realitet, ju dëshirojnë vetëm dëm . Slug, me gjithë ngarkesën e tij negative, mund ta japë qartë këtë mesazh shpirtëror.

  Prandaj është kaq e rëndësishme të mos e vrisni kafshën, por thjesht ta hiqni atë nga rruga juaj kur është e mundur. Në fund të fundit, slugat kanë mesazhe që mund të jenë të rëndësishme.

  Por përsëri, mos e prekni këtë kafshë, pasi kontakti me lëkurën e njeriut mund të shkaktojë një shkëmbim energjish. Dhe, siç shpjegohet, gjuajtësit janë të ngarkuar me energji të keqe.

  5) Gënjeshtrat

  Të shohësh një goditje të fortë ende tregon se po jetoni shumë gënjeshtra, duke u futur në një jetë që nuk ështëe vërtetë.

  Prania e kafshës, veçanërisht nëse është konstante, e bën të qartë se është e nevojshme të ndryshohet mënyra se si ajo lidhet me botën. Gënjeshtrat mund të jenë një pengesë e madhe për lumturinë tuaj, pasi ato ju bëjnë të paaftë të evoluoni.

  Pra, gjëja më e mirë për të bërë është të përpiqeni të ndërtoni një jetë të bazuar në të vërtetat dhe shumë përkushtim për të ndihmuar njerëzit përreth jush. Slug mund të jetë një lajmëtar i rëndësishëm në këtë drejtim.

  6) Slug në dhomën e gjumit

  Shumë njerëz kanë pyetur veten se çfarë do të thotë të shohësh një goditje në dhomën e gjumit. Në thelb, do të thotë që mesazhi që ajo përcjell drejtohet vetëm te ju . Imagjinoni që e keni parë atë në kuzhinë, ku kishte më shumë njerëz, ai mesazh tashmë mund të ishte për këdo të pranishëm në kuzhinë.

  Megjithatë, kur slug shfaqet në dhomën tuaj, kjo do të thotë se mesazhi i tij dhe kuptimi shpirtëror është drejtuar vetëm për ty.

  Çfarë do të thotë kur para meje shfaqen slugat?

  Slugs, kur shfaqen vazhdimisht para jush, mund të përpiqen t'ju përcjellin një mesazh që nuk duhet ta injoroni. Pra, në vend që ta vrisni këtë slug (diçka që nuk duhet ta bëni), duhet të përpiqeni të kuptoni se çfarë dëshiron t'ju përcjellë.

  Ka disa mesazhe që mund të duan t'ju përcjellin :

  • Ju jeni duke mëkatuar: Ata mund të tregojnë se ju kenika ngrënë disa mëkate kohët e fundit dhe kjo duhet të ndryshojë një herë e përgjithmonë. Shihni se ku keni mëkatuar dhe përpiquni t'i korrigjoni të gjitha ato mëkate shpejt.
  • Prania e armiqve: Slugat gjithashtu mund të tregojnë se ka armiq shumë afër jush dhe jetë, kështu që përpiquni t'i identifikoni dhe hiqni ato sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • Një jetë me gënjeshtra: Kuptimi i slugit në spiritizëm mund të lidhet me praninë të gënjeshtrave në jetën tuaj. Mund të jetë ju që i numëroni ato ose dikush që ju gënjen gjatë gjithë kohës.
  • Mungesa e pastërtisë, besimit dhe dritës: Slugat mund të simbolizojnë një jetë me mungesë pastërti, besim te njerëzit e tjerë dhe madje edhe një jetë me shumë mungesë drite.

  Siç mund ta keni kuptuar, slugat thjesht mund të përpiqen t'ju përcjellin një mesazh të rëndësishëm për jetën tuaj. Pra, thjesht përpiquni të shihni se cili është mesazhi në vend që të dëmtoni kafshën.

  Ne rekomandojmë
  Çfarë do të thotë një kriket që cicëron natën ose brenda?
  5 Kuptimi i kolibrit në ambiente të mbyllura: Tregon vdekjen?

  Çfarë mund të bëj kur shoh një gjuajtje?

  Shumë njerëz përpiqen të dinë se çfarë duhet të bëjnë kur shohin një goditje e fortë, sepse pasi janë të lidhur me të keqen dhe mëkatin, ata mendojnë se jeta e tyre thjesht mund të fillojë të vrapojë