A i dini simpatitë e qiririt të bardhë të thyer ose të lëpirë me emrin e personit ? Atëherë do t'ju pëlqejë ky artikull! E them këtë sepse kemi 7 rituale që do t'ju habisin!

Një ritual shpirtëror ka të bëjë me energjitë. Në këtë mënyrë, simpatitë janë mjete për të hyrë në kontakt me dridhjet më të mira për të marrë atë që dëshironi.

Këto janë mënyra për të bërë të mundur që të bëni një hap më tej në mënyrën tuaj të trajtimit të universit. Kështu, magjitë e qiririt të bardhë të lëpirë dhe të thyer janë të lidhura fort me jetën tuaj të dashurisë .

Nëse qëllimi juaj është të tërhiqni një person që doni, ju jeni në rrugën e duhur duke ndjekur këto ritualet. Prandaj, bëni që energjitë më të mira të vijnë në rrugën tuaj.

Përqafoni gjithçka që është e mirë dhe që mund të krijohet nga besimi juaj. Gjeni një zonë të qetë për të kryer magjinë.

Bëni gjithçka me shumë qetësi, duke u fokusuar gjithmonë në tërheqjen e gjërave të mira në jetën tuaj. Në këtë mënyrë, do të mund të hyni në një kontekst më të favorshëm .

Përveç kësaj, është thelbësore që të ruani një nivel të lartë besimi. Mendoni me optimizëm gjatë gjithë procesit shpirtëror. Simpatitë e qiririt të bardhë janë shumë efikase kur bëhet fjalë për pasionin.

Prandaj, hidhni hapa më tej drejt asaj që dëshironi. Më poshtë, ndiqni pak më shumë rreth këtyre procedurave. Pra, bëni që ekzistenca juaj të marrë Është thelbësore që të jepni veten në maksimum për të zhvilluar jetën tuaj të dashurisë. Ju duhet të jepni gjithçka për të marrë atë që dëshironi me kushte dashurie. Magjitë e mësipërme do të ndihmojnë në këtë proces.

Fjalët e fundit

Magjitë e qirinjve për dashurinë janë shumë të mira . Këto rituale kanë tendencë të funksionojnë shumë mirë, duke ju lejuar të përparoni.

Prandaj është e rëndësishme që të hapeni ndaj energjive me cilësi të lartë. Duke bërë këtë, ju do ta vendosni veten në një drejtim të favorshëm. Në fund, dashuria do të mbijë në fatin tuaj.

Lexo gjithashtu:

 • 7 bukuri me pluhur kafeje për një person që do të zhduket tani
 • 7 magjitë për menstruacionet zvogëlohen shumë shpejt
 • 9 magjitë e vezës: personi, fqinji dhe burri ikin
 • 7 magjitë e shkrepsës për qëllime të ndryshme
një drejtim i ri. Përmbajtja e artikullitFsheh 1. 1) Magjia e qiririt të lëpirë që dashuria të kthehet 2. 2) Magjia e thyer e qiririt për të thyer forcën e dikujt 3. 3) Simpatia e qiririt i ndarë në tre pjesë 4. 4) Simpatia e qiririt të bardhë të lëpirë për t'u bërë mendim 5. 5) Simpatia e qiririt të bardhë me emrin e të dashurit 6. 6) Simpatia e qiririt të verdhë pas derës 7. 7) Simpatia e qiriut të lëpirë me sheqer dhe mjaltë për të ëmbëlsuar dikë 8. Fjalët e fundit

1) Simpatia e qiriut të lëpirë që dashuria të kthehet

Simpatia e qiriut të lëpirë që dashuria të kthehet është shumë efektive kur tema është tërhiqni atë që doni. Ky ritual i fortë do të shkurtojë rrugën drejt asaj që dëshironi . Tërheqja e personit të ëndrrave tuaja do të jetë më e lehtë.

Në mes të gjithë kësaj, ju duhet ta kryeni procedurën me lehtësinë më të madhe. Por në të njëjtën kohë, me fokus. Mendoni pozitivisht, duke ruajtur gjithmonë optimizmin. Rituali i qiririt të lëpirë do t'ju japë atë që dëshironi.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Kërjat dhëmbësh;
 • Sheqeri;
 • Pjatë.

Për të filluar, merrni një kruese dhëmbësh dhe shkruani emrin e parë të personit që doni. Shkruani në drejtimin nga fitili në bazë.

Më pas punoni në drejtim nga baza në fitil. Procedura duhet të jetë e thjeshtë. Më pas, përpiquni ta lëpini qirinjën plotësisht .

Imagjinoni dashurinë tuaj ndërsa kaloni gjuhën tuaj mbi tëqiri. Vendosni pak sheqer në qiri në mënyrë që të mbushet me sheqer.

Vendoseni këtë qiri në pjatë dhe ndizni atë . Në atë çast, mbyllni sytë dhe mendoni për personin që doni.

Kërkojini universit, kështu, që ai person të hyjë përsëri në rrugën tuaj dhe të kthehet në krahët tuaj. Rituali duhet bërë me përqendrim dhe intensitet. Në këtë mënyrë, gjërat mund të funksionojnë .

Ne rekomandojmë
8 simpati për të thirrur klientët dhe para urgjente
8 simpati Të shtosh peshë shpejt dhe lehtë (Punojnë)

2) Simpatia e qiriut të thyer për të thyer forcën e dikujt

Magjia e qiriut të thyer shërben për të thyer forcën e dikujt. Së shpejti, synon të thyejë rezistencën e të dashurit. Me këtë, ai bëhet një mjet për të arritur atë që dëshironi. Ky lloj rituali ka një fuqi të pazakontë .

Pra, është e mundur të arrini më lehtë atë që doni. Për këtë, është jetike që të hapni veten ndaj dridhjeve të mira. Prano gjithçka që universi ka për të ofruar. Lërini energjitë e fuqishme të pushtojnë shpirtin tuaj.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Thika;
 • Letër;
 • Stilolaps.

Shkruani emrin tuaj në letër. Duhet të jetë emri i plotë, në mënyrë që të mund të shpejtojë porosinë. Vendosni emrin e plotë të të dashurit mbi emrin tuaj.

Merr thikën dhe shkruaj emrin e personitdashuri mbi qiriun e bardhe . Më pas, thyeni qirinjën në gjysmë.

Ndizni të dy pjesët e qiriut dhe lini letrën pranë tij. Në atë moment, lutuni Atit Ynë që të hapë shtigjet.

Pastaj, përsëritni:

“U prishtë forca juaj. U shtoftë dashuria juaj. Me këtë simpati nuk do të mund të luftosh dashurinë time, ( emri i personit )”.

Lëreni qiriun të ndezur derisa të fiket vetë. Procesi duhet të kryhet me kujdes. Kështu, gjërat mund të funksionojnë në jetën tuaj .

3) Simpatia e qiririt të thyer në tre pjesë

Sharmia e qiririt të thyer në tre pjesë eshte pak ndryshe. Në çdo rast, është një opsion i mrekullueshëm nëse qëllimi është të tërhiqni personin që doni. Kjo është një procedurë që do të hapë shtigjet tuaja .

Është diçka që shërben për ta afruar jetën tuaj me energjitë e forta. Nëse qëllimi është të arrini personin e dashur, rituali do ta përshpejtojë procesin. Kjo kërkesë, nëse bëhet në mënyrë korrekte, ka forcë të mbinatyrshme.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Kruajtja e dhëmbëve;
 • Pllakë;
 • Thikë.

Shkruani, mbi qiriun e bardhë dhe me kruese dhëmbësh, emrin e atij që doni. Duhet të jetë emri ose mbiemri, asgjë më shumë.

Më pas, merrni thikën dhe ndani qirinjën në tre pjesë. Sigurohuni që të gjitha pjesët të jenë të liga. Rituali duhet të kryhet në mënyrë korrekte për të dhënëdrejtë .

Tri pjesët i vendosim në pjatë dhe i ndezim duke formuar një trekëndësh. Në atë moment, përsërit një mantrë të veçantë që do të bëjë që jeta jote e dashurisë të përparojë.

“( Emri i të dashurit ), Unë thyej engjëllin tënd të zi në mënyrë që gjithçka që të pengon të vish tek unë thyer në atë moment dhe se ndihesh rehat duke qenë me mua. Eja, dashuria ime.”

Atëherë kërkoji universit, me fjalët e tua, që dashuria të afrohet. Duke bërë gjithçka siç duhet, rituali do të japë rezultatet e dëshiruara .

4) Simpatia e qiririt të bardhë të lëpirë për t'u bërë një mendim

Nga ana tjetër, kjo është simpatia e qiririt të bardhë të lëpirë për t'u bërë mendim i atij që do. Kështu, rituali njihet si i mirë për sa i përket tërheqjes së dashurisë. Nëse ky është rasti juaj, bëni magjinë në fjalë me shumë përkushtim shpirtëror .

Kur e kryeni magjinë me fokus, prirja është që gjithçka të funksionojë mirë. Kështu, rezultatet do të jenë të pabesueshme për zhvillimin tuaj. Shpirti do të jetë në gjendje të hyjë në një kontekst më të favorshëm.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Pjatë;
 • Zemër.

Për të filluar, duhet të lëpish të gjithë qiriun e bardhë. Me përjashtim, natyrisht, të fitilit. Më pas, vendosni këtë qiri në qendër të pjatës . Pranë saj vendosni disa lugë mjaltë.

Pas kësaj, me gjithçka në pozicion, ule në gjunjë dhe mbylli sytë. me tuajënfjalët, duke vënë në veprim gjithë besimin, kërkoni që ai të bëhet një mendim në mendjen e atij që doni.

Përmendni emrin e këtij personi shumë herë për ta bërë të qartë se çfarë dëshironi. Gjithashtu, përpiquni të mendoni pozitivisht gjatë gjithë simpatisë .

Të bësh këtë do të rrisë shumë shanset për sukses. Së shpejti, ju mund të keni atë që dëshironi. Për t'i dhënë fund ritualit, shuani qiriun dhe hidhni gjithçka larg.

Ne rekomandojmë
7 bukuri të kafesë me pluhur që një person të zhduket tani
5 bukuritë e 3 thelpinjve hudhër për të mbetur shtatzënë tani

5) Simpatia e qiririt të bardhë me emrin e të dashurit

Simpatia e qiririt të bardhë me emri i personit të dashur është i dobishëm kur bëhet fjalë për të tërhequr dashurinë në jetën tuaj. Ky ritual mund ta vendos shpirtin tuaj në një nivel tjetër , gjë që përshpejton kërkesën për dashuri.

Duke bërë simpati, do të jetë shumë më e lehtë të arrini personin që doni. Jeta juaj, natyrisht, mund të jetë më e frytshme. Gjërat e mira do të vijnë në rrugën tuaj në një mënyrë të vrullshme. Dashuria do të fitojë.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Kruajtja e dhëmbëve;
 • Trëndafili i bardhë.

Shkruani emrin e personit që doni në qiriun e bardhë. Për ta bërë këtë, përdorni një kruese dhëmbësh. Mund të jetë vetëm emri ose vetëm mbiemri i atij personi.

Më pas vendoseni qiriun para jush. Nëse dëshironi, përdorni një gotë ose pjatë si bazë. poziciontrëndafili ende i bardhë anash.

Në atë moment, thuaj:

“Shën Valentini, i nderuar si shenjtori mbrojtës i të dashuruarve, mbështes bashkimin tonë të dashur. Sigurohuni që të përfundojmë të martuar.”

Lëreni simpatinë të paprekur në vend për 24 orë. Pastaj hidhini të gjitha. Ka të ngjarë që personi i dashur do t'ju kontaktojë brenda një kohe të shkurtër.

Kështu do ta dini se rituali ka hyrë në fuqi dhe se dashuria do të fitojë në jetën tuaj. Është një simpati shumë e fortë .

6) Simpatia e qiririt të verdhë pas derës

Simpatia e qiririt të verdhë pas derës është e ndryshme . Megjithatë, duket si një opsion i bukur për të tërhequr personin që doni . Procedura ka fuqinë të përshpejtojë zhvillimin tuaj drejt asaj që dëshironi.

Është një lloj kërkese e veçantë që ju vë në përputhje me atë që dëshironi. Nëse dëshironi të keni pranë jush atë që doni, simpatia do të jetë një shtysë jetike për të hapur rrugët tuaja. Së shpejti, në një kohë të shkurtër do të jeni aty ku dëshironi të jeni.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i verdhë;
 • Xham;
 • Kripë e trashë;
 • Stilolaps;
 • Letër.

Në letër shkruani emrin e plotë të atij që doni. Në anën e pasme, vendosni emrin tuaj të plotë. Lëreni mënjanë. Merrni gotën dhe vendosni kripë të trashë deri në gjysmë. Më pas vendoseni qirinjën në atë gotë.

Merrni letrën dhe lëreni gjithashtu në një cep të gotës. Ndizni qirinjën për të filluar , në të vërtetë,Kërkesa juaj.

Në këtë kuptim, përsërisni:

“Oksum, mbretëresha e dashurisë dhe e ujërave: Unë të kërkoj ( emri i personit ) Eja tek unë. Le të triumfojë dashuria jonë dhe jeta të jetë e bukur.”

Lëreni këtë gotë pas derës së dhomës së gjumit për dy ditë. Pastaj hidhini të gjitha. Rituali duhet të sjellë rezultate të pabesueshme në jetën tuaj të dashurisë brenda pak ditësh.

7) Magjia e qiririt lëpihet me sheqer dhe mjaltë për të ëmbëlsuar dikë

Magjia e qiririt e lëpirë me sheqer dhe mjaltë për ëmbëlsoj dikë shërben për të tërhequr dashurinë në mënyrë intensive. Procedura në fjalë hap rrugën drejt objektivit tuaj kryesor, që ​​është të ëmbëlsoni personin e ëndrrave tuaja .

Luteni lutjen me besim të madh, gjithmonë duke menduar pozitivisht. Është shumë e rëndësishme që të mbani një mentalitet optimist në mënyrë që të vazhdoni të ndërtoni një jetë me sukses dhe zhvillim të plotë.

Materialet e nevojshme:

 • Qiri i bardhë;
 • Enxhere;
 • Sheqer;
 • Mjaltë ;
 • Thikë;
 • Pjatë.

Në tigan vendosim katër lugë sheqer dhe dy mjaltë. Lëre të rezervuar. Më pas përdorni thikën për shkruani emrin e atij që doni në qiriun e bardhë .

Pasi të bëhet kjo, përpiquni të lëpini të gjithë qirinjën, me përjashtim të fitilit. Kalojeni qirinjën e lëpirë në tigan me sheqer dhe mjaltë. Qëllimi është që qiri të bëhet i ndotur.

Pas këtij hapi, vendosni qirinjën në pjatë .Ndizni atë dhe kërkoni që dashuria të mbretërojë në jetën tuaj.

Duke përmendur emrin e personit të dashur, kërkoni nga universi që gjërat të funksionojnë. Mos harroni të mbani të menduarit optimist gjatë gjithë ritualit. Më në fund, hedhni gjithçka në kosh .

Ne rekomandojmë
9 simpati për një mashkull që t'ju japë gjithçka që dëshiron
9 magji për të marrë diçka në 24 orë (shpejt)

A mund të më dëmtojnë këto magji?

Jo, magjitë për dashuri nuk mund të shkaktojnë ndonjë problem për ju . Pra, janë rituale me qëllim të lehtë dhe pozitiv.

Qoftë me qiri të thyer, qoftë me qiri të lëpirë, simpatitë në fjalë janë pozitive. Në këtë mënyrë, nuk ka asnjë shans për të përballuar humbjet.

Vetëm përpiquni të ndiqni hap pas hapi me vëmendje maksimale . Është thelbësore që të përqendroheni në atë që po bëni.

Cila është dita më e mirë për të bërë simpatitë?

Magjitë e dashurisë mund të bëhen në çdo kohë. Pra, gjëja më e rëndësishme është se ka shumë besim në kërkesat tuaja .

Ju duhet të përqendroheni në atë që arrini. Kështu, do të rrisë shanset për sukses. Kjo është shumë më e rëndësishme se dita e simpatisë.

A do të funksionojnë vërtet këto rituale?

Po, simpatitë e dashurisë do të funksionojnë vërtet . Janë rituale me vlerë të lartë që mund ta vendosin jetën tuaj të dashurisë në një drejtim cilësor.

Pra, është