Qiri i gjelbër përdoret shpesh si një mjet për të tërhequr fat të mirë. Kështu, njihet se përzë energjitë e këqija dhe tërheq pozitivitet .

Me një qiri jeshil në jetën tuaj, do të jeni në gjendje të ndërtoni një rrugë zhvillimi shpirtëror. Në këtë mënyrë, ekzistenca juaj do të jetë më pozitive.

Më pas, mësoni pak më shumë për fuqinë e qiriut të gjelbër . Shihni, pra, kuptimet e këtij artikulli të veçantë.

Përmbajtja e artikullitFsheh 1. Kuptimi shpirtëror i qiririt të gjelbër 2. Kuptimi i qiririt të gjelbër në Umbanda 3. Qiriu jeshil dhe përdorimet e tij në macumba 4 Për çfarë shërben qiri i gjelbër? 5 përdorime të zakonshme shpirtërore 5. Cilat janë fuqitë shpirtërore të qirinjve të gjelbër? 7 fuqi 6. A mund ta përdor qiriun jeshil për shëndetin? 7. A do të më ndihmojë shpirtërisht qiriri jeshil? 8. Fjalët e fundit

Kuptimi shpirtëror i qiririt jeshil

Në përgjithësi, qiriri jeshil lidhet me fatin. Në këtë mënyrë, është një mënyrë për të tërhequr dridhjet e mira dhe për ta bërë jetën tuaj në rrugën e duhur.

Duke pasur fat në anën tuaj, gjërat mund të përparojnë në një mënyrë më të lehtë për ju. Më pas zhvillimi do të bëhet sipas planeve kryesore.

Kjo është arsyeja pse kjo ngjyrë qiri ka forcën e saj në Umbanda, që ​​njihet nga shumë adhurues të terreiros . Në fakt, fuqia e tij është shumë e rëndësishme.

Kuptimi i qiririt të gjelbër në Umbanda

Në Umbanda,qiri i gjelbër tërheq fat. Prandaj, përdoret me qëllimin për të lejuar energjitë e mira të hyjnë në jetën tuaj me gjithçka .

Duke pasur një rrugë pozitive që do të vijë, fati juaj do të jetë më i begatë. Që atëherë e tutje, gjithçka do të ndodhë sipas asaj që dëshironi më shumë.

Megjithëse më pak e zakonshme se të tjerët, qiriri jeshil është i famshëm në Umbanda . Prandaj, ai ka një vlerë të rëndësishme kur bëhet fjalë për tërheqjen e fatit.

Ne rekomandojmë
Qiriun e kuq dhe kuptimin e tij shpirtëror: Macumba dhe Umbanda
Kuptimi i qiririt të verdhë në Umbanda: Spiritual dhe Macumba

Qiri i gjelbër dhe përdorimet e tij në macumba

Në macumba, qiri i gjelbër mund të përdoret gjithashtu. Megjithatë, kjo është diçka më pak e zakonshme. Në këtë rast, kuptimi është ai i mbrojtjes .

Prandaj, nëse keni një qiri jeshil pranë, do t'ju bëjë të mbroheni më mirë nga energjitë e këqija. Ndezja e këtij qiriri kur luteni për mbrojtje rekomandohet shumë.

Përveç kësaj, qiri i gjelbër mund të përdoret edhe për macumbas që synojnë bollëkun, ekuilibrin dhe madje edhe shërimin e sëmundjeve .

Për çfarë shërben qiri i gjelbër? 5 përdorime të zakonshme shpirtërore

Qiri i gjelbër përdoret shpesh për të tërhequr energji të mirë. Të kesh këtë qiri pranë ju ndihmon të jeni më me fat në jetën tuaj të përditshme .

Me këtë, ekzistenca juaj mund të jetë pak më interesante. Megjithatë, ka edhe të tjerambetjet që lidhen me këtë lloj artikulli.

Në vijim, do të mund të mësoni shumë më tepër për vlerën e qiririt jeshil . Shihni, pra, se si ky qiri është në gjendje të përmirësojë gjendjen tuaj shpirtërore.

1) Tërhiqni fatin

Qiri i gjelbër është mjaft i zakonshëm si një mjet për të tërhequr fatin. Në këtë mënyrë, shpirti juaj mund të hyjë në një skenar zhvillimi .

Në përgjithësi, lutjet që kërkojnë më shumë pozitivitet përfitojnë nga ndezja e një qiri jeshil. Megjithatë, shumë njerëz nuk e dinë këtë.

Pra, humbni këtë efekt pozitiv që shoqëron artikullin . Në Umbanda, është pak më e zakonshme që qiri i gjelbër të përdoret.

Duke ditur këtë, keni një qiri të asaj ngjyre afër. Herën tjetër që do të lidheni me botën shpirtërore në kërkim të fatit, mund të mbështeteni në ndihmën e saj .

2) Arritni ekuilibrin

Përveç kësaj, qiri i gjelbër është një mënyrë për të pasur më shumë ekuilibër. Duke e pasur këtë artikull afër, ju do të jeni në gjendje të shmangni energjitë e rënda .

Më pas do të hyni në një rrugë stabiliteti. Gjëja më e rëndësishme, megjithatë, është që ju të besoni në fuqinë që buron nga lutjet tuaja.

Mos harroni se qiri i gjelbër ndihmon, por lutjet tuaja kanë më shumë vlerë . Në çdo rast, ky qiri është një mënyrë për të përshpejtuar kërkimin e ekuilibrit.

Ne rekomandojmë
Qiriun blu dhe kuptimin e tij shpirtëror: Macumba dhe Umbanda
Trëndafili qiri dheKuptimi i tij shpirtëror: Umbanda dhe Macumba

3) Siguroni shërim

Një pikë tjetër interesante e qiririt të gjelbër është aftësia e tij shëruese. Artikulli është në gjendje të ndihmojë këdo që ka një problem shëndetësor .

Nëse jeni në këtë situatë, mbani në mend se gjithçka varet nga mënyra se si e trajtoni shpirtin.

0> Shërimi juaj ka të bëjë me shpirtin tuaj .

Mbajtja e trupit në rregull varet, po, nga të kesh një shpirt të shëndetshëm . Qiriu i gjelbër është një pikë interesante në këtë drejtim.

4) Lidhja me Oxóssin

Oxóssi njihet si mbreti i pyjeve . Një gjuetar i fortë, ai merr gjithçka që dëshiron kur është afër forcës së natyrës.

Për t'u lidhur me Oxossi, mbani parasysh se qiri i gjelbër mund të jetë i dobishëm. Kjo është një mënyrë e mençur për t'iu afruar shenjtorit.

Orixá më pas do t'ju ndihmojë të fitoni betejat tuaja . Të kesh mbështetjen e këtij entiteti është diçka që rekomandohet shumë, në fakt.

Sido që të jetë kërkesa për Oxossi, dije se qiri i gjelbër mund të ndihmojë . Me këtë artikull afër, do të komunikoni më mirë me shenjtorin.

5) Fitoni mbrojtje

Qiri i gjelbër është gjithashtu një mënyrë e dobishme për të fituar mbrojtje. Sapo të ndizet, energjitë e këqija do t'ju largohen .

Prandaj, jeta do të jetë shumë më e lumtur. Nëse doni më shumë mbrojtje kundër të këqijave rreth jush, ky artikull mund të ndihmojë.

Përveç kësaj, Përpiquni të besoni në veten tuaj dhe në fuqinë e universit . Besimi juaj, nëse bashkohet me fuqinë e qiririt jeshil, do t'ju bëjë të zhvilloheni.

Cilat janë fuqitë shpirtërore të qirinjve të gjelbër? 7 fuqi

Në përgjithësi, qiri i gjelbër është shumë pozitiv. Me këtë, mund t'ju bëjë të zhvilloheni shumë në aspektin shpirtëror .

Gjëja e rëndësishme është të besoni në forcën e këtij artikulli dhe të ruani besimin kur luteni. Kështu, qiri i gjelbër do t'ju japë një shtysë në ndjekjen tuaj të objektivave.

Duke e ditur këtë, tani keni parasysh se ky artikull ka fuqi. Më poshtë, dijeni të gjithë forcën që buron nga qiriu jeshil .

1) Forca e brendshme

Qiriu jeshil është në gjendje të trazojë forcën tuaj të brendshme. Në këtë mënyrë, ju bën të tërheqni dridhjet më të mira në botë.

Duke pasur një qiri të gjelbër të ndezur rreth jush, gjërat mund të përmirësohen në jetën tuaj. Në fund të fundit, do të ketë më shumë fuqi në shpirtin tuaj.

Kjo është pozitive, veçanërisht për ata që kalojnë probleme dhe përballen me sfida . Prandaj, besoni në forcën tuaj .

Nëse arrini të bëni më të mirën në lutje, përveç përdorimit të qiririt jeshil, jeta juaj do të jetë më e lumtur. Së shpejti, fati juaj do të jetë më i begatë.

Ne rekomandojmë
13 Kuptime të flakës së qiririt të lartë dhe të verdhë, të jashtëzakonshme dhe të ulët
Si të Ndez një qiri për të gjitha entitetet e Umbanda

2) Stabiliteti

Një qiri jeshil është shumë pozitivkur është fjala për të kërkuar stabilitet. Pra, kjo është një mënyrë për të hyrë në kontakt me fuqinë e universit .

Nëse doni më shumë ekuilibër në jetën tuaj, mbani në mend se qiri mund të ndihmojë. Pra, ndizeni të paktën një herë në ditë dhe bëni një dëshirë .

Të kesh një ditë të ekuilibruar është dëshira e shumë njerëzve. Megjithatë, jo të gjithë e dinë se qiri i gjelbër mund të ndihmojë në këtë drejtim.

Pasi të keni këtë informacion, do të merreni më mirë me botën përreth jush . Kështu, ju do të keni gjithnjë e më shumë stabilitet.

3) Rinovimi shpirtëror

Një tjetër pikë kryesore e qiririt jeshil është aftësia e tij për të gjeneruar rinovim. Ky artikull mund të bëjë që jeta juaj të ndryshojë nga uji në verë .

Duke tërhequr energji dhe fat të mirë, është diçka që mund të ndryshojë ekzistencën tuaj . Prandaj, përdorni mirë qiriun jeshil.

Gjëja më e rëndësishme është që të besoni në të gjithë fuqinë e këtij lloji qiri. Kështu, ekzistenca juaj do të ecë në një drejtim të mirë .

4) Bollëku

Qiri i gjelbër është gjithashtu një mjet inteligjent për të fituar bollëk . Kur kërkoni më shumë para, ndizni një qiri të asaj ngjyre.

Që atëherë e tutje, kërkesa juaj do të ketë fuqi shumë më të madhe.

Kjo vlen për të gjitha fetë , jo vetëm e kufizuar për ata që janë pjesë e Umbanda.

Të kesh një jetë të pasur financiare është diçka që pothuajse të gjithë e dëshirojnë. Në këtë mënyrë, qiri i gjelbër mund të jetë i dobishëm.

5)Lidhja me Oxóssi

Lidhja me Oxóssi nuk është e komplikuar . Prandaj, nëse doni të lidheni me orixá, do të jetë mjaft e lehtë.

Megjithatë, është ende e dobishme të ndizni një qiri jeshil për të ndihmuar në këtë proces. Në fund të fundit, kjo është një orixá shumë e fuqishme që është mirë të kesh rreth .

Nëse arrin të zhvillosh një marrëdhënie intensive dhe pozitive me Oxóssi , jeta jote bëhet të jetë më pozitiv. Dhe, për këtë, qiriri jeshil tenton të bashkëpunojë.

6) Guximi

Një çështje tjetër e rëndësishme është se qiriu jeshil u jep kurajo atyre që e ndezin . Nëse e përdorni këtë artikull, do të fitoni fuqi.

Kështu do të keni mundësinë të jeni dikush me më shumë guxim. Frika, vlen të përmendet, duhet lënë gjithmonë mënjanë .

Në fund të fundit, frika ia merr njeriut aftësinë për të vepruar. Qiriu jeshil ju ndihmon të mos keni kaq shumë frikë në jetën tuaj.

7) Fat i mirë

Të jesh me fat është thelbësore në këtë jetë. Nëse doni të arrini ndonjë gjë, fati mund të jetë një shtytje në drejtimin e duhur .

Rrjedhimisht, vlerësoni mënyrën se si ndërveproni me spiritualitetin. Dhe, mbi të gjitha, shijoni fatin e mirë që vjen nga qiri i gjelbër .

Me këtë artikull të pranishëm në jetën tuaj, energjitë e rënda do të largohen . Së shpejti, fati i keq nuk do të ketë hapësirë ​​për t'u përsëritur në ditën tuaj në ditë.

Ne ju rekomandojmë
Çfarë do të thotë të nuhasësh një qiriDiçka? Mirë apo keq?
Kuptimi i ndezjes së qiririt me kokë poshtë: qiri i kthyer përmbys

A mund ta përdor qiriun jeshil për shëndetin?

Po, qiriun jeshil mund ta përdorni për probleme shëndetësore. Në fund të fundit, kjo është një mënyrë për të arritur shërimin në një kohë të shkurtër .

Në fakt, qiriri jeshil është shumë i fuqishëm kur bëhet fjalë për të shmangur dridhjet e rënda. Kjo përfshin, sigurisht , energjitë e këqija që ushqejnë sëmundjet .

Pra, kjo është një mënyrë e zgjuar për t'i dhënë fund sëmundjeve. Kur luteni për shëndet, ndizni qiriun tuaj të gjelbër dhe lëreni këtë problem t'ju largohet.

A do të më ndihmojë qiriri jeshil shpirtërisht?

Një qiri jeshil është shumë i aftë të ndryshojë ekzistencën tuaj . Për sa kohë që dini ta përdorni, qiriri do t'ju ndriçojë shpirtin.

Kështu që jeta do të jetë shumë më pozitive. Në mënyrë të natyrshme, ekzistenca juaj do të ecë në një drejtim të favorshëm .

Qoftë për t'i dhënë fund fatit të keq ose për të mos vuajtur nga sëmundjet, qirinjtë e gjelbër mund të jenë të dobishëm. Të paktën, në këtë beson Umbanda .

Nëse vërtet dëshironi një jetë pozitive, mbani në mend se rekomandohet të ndizni herë pas here një qiri jeshil. Përfitimet do të jenë të shumta .

Fjalët e fundit

Një qiri jeshil është vërtet në gjendje t'ju bëjë të zhvilloheni shpirtërisht . Kështu, lehtëson ngritjen eshpirti.

Luftimi i energjive të këqija dhe lënia e negativiteteve pas do të bëhet më e lehtë. Duke ditur se si të përdorni qirinjën jeshile, gjithçka do të jetë pak më e thjeshtë.

Tani që i dini të gjitha efektet kryesore të qiririt jeshil, përpiquni ta përdorni atë. Në këtë mënyrë, ju nuk do të humbni kohë dhe do të jeni në gjendje të ecni në një sens pozitiviteti të pastër, duke evoluar shumë.

Ngjyra të tjera qiri:

35
Qiri i kuq Qiri i verdhë
Qiri blu Qiri rozë