Kami henteu resep kana ritual anu jahat, ku kituna kami hoyong ngirimkeun ka anjeun sadaya pangaweruh ngeunaan kumaha carana terang upami aya anu ngabeungkeut anjeun ngaliwatan daptar 20 dugi ka 40 gejala jalma anu ngalaman hubungan cinta. .

Dina hal ieu, urang bakal nembongkeun pangaruh anu disangsarakeun ku jalma anu kabeungkeut nalika ngalaksanakeun ritual beungkeutan asih, hiji hal anu kuat pisan sareng anu tiasa ngarugikeun aranjeunna.

Gejala macumba ieu tiasa janten indikasi yén aya anu nyobian ngéléhkeun anjeun ku kakuatan sareng anjeun kedah nyandak tindakan. Upami anjeun henteu ngalakukeun hal ngeunaan éta, anjeun tiasa ngalaman éfék ieu salami sababaraha dinten, minggu atanapi sasih bulan.

Eusi ArtikelSumputkeun 1. 20 dugi ka 40 gejala kantétan cinta dina jalma anu kabeungkeut 2. Naha mungkin pikeun terang kumaha perasaan jalma anu dihijikeun? 3. Naha mungkin pikeun megatkeun mantra cinta?

20 nepi ka 40 gejala cinta ngariung dina jalma dihijikeun

Kahiji sakabeh, nyaho geura-giru yén jalma kabeungkeut sangsara. Anjeun teu nyaho kumaha perasaan sirah hiji jalma sanggeus hiji beungkeutan geus dilaksanakeun, maranehna jadi bingung pisan, jeung gagasan maranéhanana kaluar tempat jeung teu nyaho naon nu kudu.

Tapi teu eureun di dinya! Pikeun anjeun ningali kumaha kuatna pangaruhna, kami tiasa ngabentuk daptar ageung tina 20 dugi ka 40 gejala anu anjeun tiasa sangsara , ti anu paling hampang dugi ka anu paling kuat sareng paling bahaya.

Gejala anu aya hubunganana sareng cinta:

  1. Pikiran muncul dina sirah anjeun ngeunaan jalma anu khusus;
  2. Jalma éta mimiti muncul dina sirah anjeun;
  3. Hal salajengna anjeun terang, anjeun ningali poto jalma anu sami;
  4. Anjeun teu tiasa konsentrasi dina tugas sapopoé;
  5. Anjeun mimiti kaleungitan minat ka babaturan, kulawarga sareng kenalan;
  6. Mun anjeun dina hiji hubungan, sigana anjeun teu bogoh deui ka pasangan anjeun;
  7. Pikiran lieur, kurang pituduh sareng teu terang naon anu kedah dilakukeun;
  8. Hayang indit ka jalma nu tangtu, sanajan teu nyaho naha;
  9. Hayang kaluar, senang jeung ngalakukeun hal bodo;
  10. Kaduhung kuat pikeun sikep goréngna disababkeun ku gejala sebatan;
  11. Puncak "cinta" pikeun jalma nu tangtu;
  12. Puncak kahayang intim jeung seksual pikeun jalma nu sarua;
  13. Kahayang ninggalkeun sagalana sarta balik ka jalma éta sakali jeung keur sadayana;
  14. Henteu anjeunna teu tiasa bobo, sabab anjeunna ngan ukur hoyong ningali sareng ngobrol sareng anjeunna;
  15. Karinduan anu teu tiasa dijelaskeun sareng aneh pisan.

Sacara umum, dina gejala anu aya hubunganana sareng cinta anjeun kedah ati-ati kalayan karep anu muncul ti hiji dinten ka dinten salajengna sareng sareng ilusi sareng jalma anu tangtu .

Lamun anjeun deluded kalawan batur kaluar nowhere sarta anjeun malah teu sadar naon husus ngeunaan jalma éta, ieu téh mangrupa indikator hébat yén anjeun nalangsara ti gejala cinta macumba.

Gejala fisik jeung kaséhatan

  1. Nyeri sirah parna;
  2. Utah anu teu dijelaskeun;
  3. Nyeri otot;
  4. Serangan kahariwang tanpa alesan;
  5. Ngimpi terus-terusan sareng jalmi anu dimaksud;
  6. Janten manis, kaasih sareng daék nyenangkeun éta jalma;
  7. Janten peryogi pisan sareng peryogi sareng batur sacara fisik;
  8. Kasedih anu jero nalika anjeun sadar kaayaan kaséhatan ieu.

Dina hal gejala fisik, anjeun kedah ati-ati pisan yén anjeun ngarasa butuh sareng anjeun hoyong pisan ayana jalma éta dina anjeun. hirup. Anjeun kedah sadar kana kasedih anu anjeun rasakeun kusabab henteu gaduh jalma éta , sanaos henteu terang alesanana.

Gejala spiritual sareng ganas

  1. Mimitian tingali arwah, kalangkang atawa sosok hideung (baca artikel ieu);
  2. Anjeun ngarasa bau aneh di imah anjeun sarta di kamar anjeun;
  3. Hudang sabab karasaeun aya nu nyabak anjeun nalika anjeun bobo. ;
  4. Hudang ku sora-sora aneh anu ngaleungit pas hudang;
  5. Beurat dina dada (bisa jadi salah sahiji gejala spiritual atawa jasmani);
  6. Sigana ngadenge sora lemah dina waktu-waktu nu tangtu.

Gejala spiritual ngan muncul lamun mangrupa beungkeutan nu ngalibetkeun kakuatan jahat . Éta anu paling kuat, anu paling bahaya sareng anu anjeun kedah perhatikeun.

Gejala Keuangan

  1. Kaleungitan anjeunpakasaban;
  2. Hoream digawekeun sarta néangan pakasaban anyar;
  3. Anjeun mimiti leungit kontrol kauangan anjeun;
  4. Kebangkrutan finansial;
  5. Sadaya anjeun kahirupan finansial ancur kusabab sagala gejala di luhur.

Dina kasus ekstrim , bangkrut finansial malah bisa lumangsung. Ieu kusabab kahirupan jalma éta henteu asup akal deui sareng anjeunna henteu tiasa ngontrol sadayana.

Kami nyarankeun
Lamun Anjeun Mikir Teuing Ngeunaan Anu Dirasakeun? Spiritisme
Ngarasakeun Bau Buruk tina Katuangan Rusak dina Spiritisme: Naha Éta Buruk?

Naha mungkin pikeun terang kumaha perasaan anu diikat?

Mung jalma anu kabeungkeut anu nyaho kana balukar anu disangsarakeun, sakumaha anu dirasakeun kana kulitna.

Salajengna, henteu sadayana pangaruhna sami kanggo sadayana. Aya sababaraha hal anu bisa rupa-rupa jeung muncul dina sababaraha urang jeung teu di batur.

Urang bisa ngobrol ngeunaan sababaraha hal, kayaning:

  • Kakuatan. tina sihir anu dimaksud ;
  • Gumantung kana jalma anu ngalaksanakeun ritual ngariung;
  • Bisa gumantung kana kakuatan jalma anu bakal dibeungkeut;
  • Naha bakal make sihir bodas atawa hideung;
  • Ti aura spiritual jalma nu kabeungkeut.

Ritual nu sarua bisa ninggalkeun hiji jalma dina jalanna, bari ampir euweuh pangaruhna ka nu sejen. Éta alatan aya jalma anu spiritual kuat ti batur jeung anu masih keneh loba pitulung ti Malaikat Wali maranéhanana.

Ku kituna, teu mungkin anjeun bisa nyaho sacara pasti pangaruh anu bakal ditimbulkeun ku anjeun ka hiji jalma lamun ngalakukeun ritual, sabab gumantung ti jalma ka jalma jeung tina ritual pikeun ritual. Sanajan kitu, efek nu disebutkeun di luhur téh nu paling umum.

Sadar yén aya leuwih ti 20 atawa malah 40 gejala selingkuhan, éta sadayana gumantung, euweuh nu pernah sarua.

Hehehehe Dupi éta mungkin megatkeun mantra mengikat cinta?

Kalayan kakuatan sareng tanaga anu leres, naon waé tiasa waé, bahkan ngancurkeun kakuatan sareng sihir hideung ngalawan anjeun.

Anu mimiti, kami nyarankeun yén anjeun milarian spesialis. , sabab aya sababaraha hal sareng kakuatan anu urang moal tiasa ngawasa tanpa pitulung. Lamun urang ngobrol ngeunaan spesialis, urang bisa jadi ngobrol ngeunaan imam atawa biarawati .

Urang terang yen aranjeunna bakal nulungan urang, sabab boga kakuatan pikeun ngalakukeunana jeung, komo deui, maranehna moal ngecas nanaon ka kami, sahenteuna lamun maranehna ngahormatan iman maneh.

Anjeun oge bisa nyaangan 1 lilin ka Malaikat Wali anjeun (caangkeun di dieu) jeung ngadoa ka manehna, pikeun menta tulung ka manehna. jeung panyalindungan.

Unggal ritual béda, jadi sadar yen eta bisa jadi teu bisa dipake pikeun dulur. Salaku jalan terakhir, giliran batur anu ngagaduhan jasa ieu. Ieu mangrupikeun rekomendasi anu pangsaéna anu tiasa kami pasihankeun ka anjeun.

Janten, anjeun parantos negeskeun sadaya karaguan anjeun ngeunaansagala gejala hubungan cinta? Kami ngantosan kasaksian anjeun ngalangkungan koméntar artikel anu sami ieu!

Baca ogé:

  • Kumaha cara terang nami anu ngadamel macumba pikeun kuring?
  • 3 Manisan cinta sederhana: kalayan gula sareng madu pikeun cinta
  • Naha urang ngimpi ka batur, naha jalma éta ogé ngimpi ka urang?