Naha anjeun terang simpati tina lilin bodas anu rusak atanapi dijilat kalayan nami jalmi ? Teras anjeun bakal resep tulisan ieu! Abdi nyarios kitu kusabab urang gaduh 7 ritual anu bakal kaget anjeun!

Ritual spiritual sadayana ngeunaan énergi. Ku cara kieu, simpati mangrupikeun cara pikeun ngahubungi geter pangsaéna pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong.

Ieu mangrupikeun cara pikeun ngajantenkeun léngkah salajengna dina cara anjeun ngurus jagat raya. Mantra-mantra lilin bodas anu diletak jeung pegat ieu patali pisan jeung kahirupan cinta anjeun .

Upami tujuan anjeun pikeun narik jalma anu anjeun pikanyaah, anjeun aya dina jalur anu leres ku nuturkeun ieu. ritual. Ku alatan éta, nyieun énergi pangalusna datang jalan Anjeun.

Ngarangkul sagala hal anu alus tur anu bisa dihasilkeun ku kapercayaan anjeun. Manggihan wewengkon sepi pikeun ngalakukeun mantra.

Lakukeun sagala hal kalayan tenang, salawasna fokus dina narik hal-hal anu hadé kana kahirupan anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal bisa ngasupkeun kontéks nu leuwih nguntungkeun .

Salain éta, penting pisan yén anjeun ngajaga tingkat iman anu luhur. Pikir optimistis sapanjang sakabéh prosés spiritual. Sympathies lilin bodas pisan efisien lamun datang ka gairah.

Ku sabab eta, lengkah-lengkah ka arah anu dipikahoyong. Di handap, tuturkeun langkung seueur ngeunaan prosedur ieu. Janten jantenkeun ayana anjeun dina Penting pisan yén anjeun masihan diri anjeun pinuh pikeun ngembangkeun kahirupan cinta anjeun. Anjeun kedah masihan sadayana pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong dina istilah anu dipikacinta. Mantra di luhur bakal mantuan dina prosés ieu.

Kecap Pamungkas

Mantra lilin pikeun cinta saé pisan . Ritual ieu condong dianggo saé pisan, ngamungkinkeun anjeun pikeun maju.

Ku kituna penting pikeun anjeun muka diri kana énergi anu berkualitas luhur. Ku ngalakukeun ieu, anjeun bakal nempatkeun diri anjeun dina arah anu nguntungkeun. Dina ahirna, cinta bakal mekar dina takdir anjeun.

Baca ogé:

  • 7 Pesona Kopi Bubuk Pikeun Jalma Lenyap Ayeuna
  • 7 Mantra Haid Turun Gancang pisan
  • 9 Mantra Endog: Jalma, Tatangga jeung Salaki Nyingkah
  • 7 Mantra Batang Konci Pikeun Rupa-rupa Tujuan
arah anyar. Eusi ArtikelSumputkeun 1. 1) Jampe lilin ngaletak pikeun cinta datang deui 2. 2) Mantra lilin pegat pikeun megatkeun kakuatan batur 3. 3) Simpati kana lilin. pegat jadi tilu bagian 4. 4) Simpati lilin bodas dijilat jadi pikiran 5. 5) Simpati lilin bodas jeung ngaran nu dipikacinta 6. 6) Simpati lilin koneng tukangeun panto 7. 7) Simpati lilin dijilat ku gula jeung madu pikeun ngageuingkeun batur 8. Kecap Pamungkas

1) Simpati lilin dijilat cinta mulang

Simpati lilin dijilat cinta mulang nyaeta pohara efektif lamun téma téh mikat hiji anjeun bogoh. Ritual anu kuat ieu bakal nyepetkeun jalur pikeun naon waé anu anjeun pikahoyong . Mikat jalma impian anjeun bakal langkung gampang.

Di tengah-tengah ieu sadayana, anjeun kedah ngalaksanakeun prosedur kalayan enteng pisan. Tapi dina waktos anu sareng, kalayan fokus. Pikir positif, salawasna ngajaga optimisme. Ritual lilin ngaletak bakal masihan naon anu anjeun pikahoyong.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Lilin bodas;
  • Tusuk huntu;
  • Gula;
  • Piring.

Pikeun ngamimitian, cokot colok huntu jeung tulis ngaran hareup jalma nu dipikacinta. Tulis dina arah ti Wick ka dasarna.

Teras dianggo dina arah ti dasar ka sumbu. Prosedur kudu basajan. Saurna, Coba ngaletak lilin sapinuhna .

Bayangkeun cinta anjeun bari ngajalankeun basa anjeun dinalilin. Nempatkeun sababaraha gula dina lilin dina urutan, meh dieusian ku gula.

Teundeun lilin ieu dina piring jeung hurungkeun . Dina instan éta, tutup panon anjeun sarta pikir jalma nu dipikacinta.

Taroskeun ka alam semesta, sapertos kieu, supados jalma éta asup deui kana jalan anjeun sareng uih deui kana panangan anjeun. Ritual kudu dilaksanakeun kalawan konsentrasi sarta inténsitas. Ku cara éta, hal-hal tiasa jalan .

Kami nyarankeun
8 Simpati Pikeun Nelepon Palanggan sareng Duit Urgent
8 Simpati Ngaronjat beurat gancang jeung gampang (Maranéhanana digawé)

2) Simpati lilin pegat pikeun megatkeun kakuatan batur

Mantra lilin rusak fungsina pikeun megatkeun kakuatan batur. Moal lami deui, eta intends megatkeun lalawanan hiji dipikacinta. Kalayan éta, éta janten sarana pikeun ngahontal naon anu anjeun pikahoyong. Ritual sapertos kieu gaduh kakuatan anu teu biasa .

Janten, langkung gampang pikeun ngahontal anu anjeun dipikacinta. Pikeun ieu, penting pisan yén anjeun ngabuka diri kana vibes anu saé. Narima sagala rupa nu semesta geus nawarkeun. Ngidinan énergi anu kuat pikeun ngawasa jiwa anjeun.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Lilin bodas;
  • Peso;
  • Kertas;
  • Pén.

Tulis ngaran anjeun dina kertas. Eta kudu jadi ngaran lengkep, meh bisa ngagancangkeun pesenan. Nempatkeun ngaran lengkep nu dipikacinta leuwih ngaran anjeun.

Candak péso jeung tulis ngaran hareup jalmamikanyaah kana lilin bodas . Lajeng, megatkeun lilin dina satengah.

Nyaangan kadua bagian lilin jeung tinggalkeun kertas di gigireunana. Dina waktos éta, neneda ka Bapa Kami pikeun mukakeun jalan.

Teras, malikan deui:

“Mugi kakuatan anjeun pegat. Muga-muga cinta anjeun ningkat. Kalayan simpati ieu, anjeun moal tiasa ngalawan cinta kuring, ( ngaran jalma )”.

Ninggalkeun lilinna nepi ka pareum sorangan. Prosésna kudu dilaksanakeun sacara saksama. Ku kituna, hal-hal bisa jalan kaluar dina kahirupan anjeun .

3) Simpati lilin rusak dina tilu bagian

Pesona lilin rusak dina tilu bagian. éta rada béda. Dina naon waé, éta mangrupikeun pilihan anu saé upami tujuanana nyaéta pikeun narik jalma anu anjeun resep. Ieu mangrupikeun prosedur anu bakal muka jalan anjeun .

Ieu mangrupikeun hal anu ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung caket kana énergi anu kuat. Upami tujuanna nyaéta pikeun ngahontal anu dipikacinta, ritual bakal nyepetkeun prosésna. Paménta ieu, upami dilakukeun leres, gaduh kakuatan gaib.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Lilin bodas;
  • Tusuk huntu;
  • Piring;
  • Peso.

Tulis, dina lilin bodas jeung ku tusuk huntu, ngaran nu dipikacinta. Eta kudu ngaran hareup atawa ngaran tukang, euweuh deui.

Terus, cokot péso tuluy potong lilin jadi tilu bagian. Pastikeun sadaya bagian anu jahat. Ritual kudu dilaksanakeun kalayan bener pikeun masihankatuhu .

Teundeun tilu bagian dina piring jeung hurungkeun, ngabentuk segitiga. Dina waktos éta, malikan mantra khusus anu bakal ngajantenkeun kahirupan cinta anjeun langkung maju.

"( Nami kakasih ), kuring ngarecah malaikat hideung anjeun supados sadayana anu ngahalangan anjeun datang ka kuring nyaéta. rusak dina waktos éta sareng anjeun ngarasa nyaman sareng abdi. Kadieu, kakasih.”

Tuluy naroskeun ka jagat raya, ku kecap anjeun, supados cinta langkung caket. Laksanakeun sadayana leres, ritual bakal ngahasilkeun hasil anu dipikahoyong .

4) Simpati lilin bodas anu dijilat janten pamikiran

Sabalikna, ieu mangrupikeun simpati ti lilin bodas ngaletak jadi pamikiran hiji anjeun bogoh. Ku kituna, ritual ieu reputed alus dina hal mikat cinta. Upami éta hal anjeun, laksanakeun mantra anu dimaksud kalayan seueur dedikasi spiritual .

Nalika ngalaksanakeun mantra kalayan fokus, kacenderungan yén sadayana tiasa dianggo kalayan saé. Hasilna bakal ngabuktikeun janten luar biasa pikeun pangwangunan anjeun. Jiwa bakal tiasa asup kana kontéks anu langkung saé.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Lilin bodas;
  • Piring;
  • Madu.

Pikeun mimitian, anjeun kedah ngaletak lilin bodas sadayana. Iwal, tangtosna, tina Wick. Teras, tempatkeun lilin ieu di tengah piring . Gigireunana, nempatkeun sababaraha sendok madu.

Sanggeus kitu, ku sagalana dina posisi, turun dina tuur anjeun sarta nutup panon anjeun. kalawan anjeun sorangankecap, putting sadayana iman kana aksi, ménta yén éta jadi pamikiran dina pikiran hiji anjeun bogoh.

Sebutkeun ngaran jalma ieu sababaraha kali pikeun ngajelaskeun naon anu anjeun pikahoyong. Ogé, coba berpikir positif sapanjang sakabéh simpati .

Lakukeun kitu baris ngaronjatkeun kasempetan sukses. Moal lami deui, anjeun tiasa gaduh naon anu anjeun pikahoyong. Pikeun ngaréngsékeun ritual, tiup lilin jeung buang sagalana.

Kami nyarankeun
7 Pesona Kopi Bubuk Pikeun Jalma Lenyap Ayeuna
5 Pesona 3 Siung Bawang Putih Keur Nyandung Ayeuna

5) Simpati Lilin Bodas Nu Dipikanyaah

Simpati Lilin Bodas Ka ngaran hiji dipikacinta mangpaat lamun datang ka mikat cinta kana hirup anjeun. Ritual ieu tiasa nempatkeun jiwa anjeun dina tingkat anu béda , anu nyepetkeun paménta cinta.

Ku ngalakukeun simpati, bakal langkung gampang pikeun ngahontal jalma anu anjeun dipikacinta. Hirup anjeun, sacara alami, tiasa langkung berbuah. Hal-hal anu saé bakal datang ku cara anu kuat. Cinta bakal meunang.

Bahan anu diperlukeun:

  • Lilin bodas;
  • Tusuk huntu;
  • Mawar bodas.

Tulis ngaran jalma nu dipikacinta dina lilin bodas. Jang ngalampahkeun ieu, ngagunakeun colok huntu a. Bisa jadi ngan ngaran hareup atawa ngan ngaran tukang jalma éta.

Terus nempatkeun lilin di hareup anjeun. Upami anjeun hoyong, nganggo gelas atanapi piring salaku dasarna. posisiacuk bodas kénéh di sisi.

Dina waktos éta, ucapkeun:

"Saint Valentine, anu dipuja salaku santo patron pencinta, ngadukung persatuan urang anu dipikacinta. Pastikeun yén urang tungtungna nikah."

Ninggalkeun simpati dina situs salami 24 jam. Lajeng buang eta kabeh jauh. Eta kamungkinan yén hiji dipikacinta bakal ngahubungan anjeun dina waktu anu singget.

Ku cara ieu, anjeun bakal terang yén ritual éta parantos dianggo sareng cinta bakal menang dina kahirupan anjeun. Ieu simpati anu kacida kuatna .

6) Simpati lilin koneng tukangeun panto

Simpati lilin koneng tukangeun panto beda . Sanaos kitu, éta muncul salaku pilihan anu saé pikeun narik jalma anu anjeun dipikacinta . Prosedur boga kakuatan pikeun ngagancangkeun ngembangkeun anjeun ka arah naon anu anjeun hoyongkeun.

Ieu mangrupikeun jinis pamundut khusus anu nempatkeun anjeun saluyu sareng anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun hoyong gaduh anu anjeun dipikacinta di sisi anjeun, simpati bakal janten dorongan penting pikeun muka jalan anjeun. Moal lami deui, sakedap deui anjeun bakal ka tempat anu dipikahoyong.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Lilin konéng;
  • Kaca;
  • Uyah kasar;
  • Pana;
  • Kertas.

Dina kertas, tuliskeun ngaran lengkep jalma nu dipikanyaah. Dina tonggong, nempatkeun ngaran lengkep Anjeun. Sisihkeun. Candak gelas jeung nempatkeun uyah kandel nepi ka satengah. Lajeng nempatkeun lilin dina gelas éta.

Candak keretas ogé tinggalkeun di juru gelas. Nyalakeun lilin pikeun ngamimitian , leres pisanpamundut anjeun.

Dina harti ieu, malikan deui:

“Oxum, ratu cinta jeung cai: Kuring nanya ka anjeun ( ngaran jalma ) sumping ka abdi. Muga-muga cinta urang jaya sareng hirup janten éndah. ”

Ninggalkeun kaca ieu di tukangeun panto kamar salila dua poé. Lajeng buang eta kabeh jauh. Ritual ieu bakal ngahasilkeun hasil anu luar biasa dina kahirupan cinta anjeun dina sababaraha dinten.

7) Mantra lilin diletak ku gula sareng madu pikeun ngahamiskeun batur

Mantra lilin diletak ku gula sareng madu sweeten batur fungsi pikeun narik cinta dina cara sengit. Prosedur anu dimaksud ngabuka jalan ka arah tujuan utama anjeun, nyaéta pikeun manisan jalma anu anjeun impikeun .

Ucapkeun doa kalayan iman anu luhur, salawasna mikir anu positif. Penting pisan yén anjeun tetep pola pikir optimis supados teras ngawangun kahirupan anu suksés sareng pangembangan pinuh.

Bahan anu diperlukeun:

  • Lilin bodas;
  • Panci;
  • Gula;
  • Madu ;
  • Péso;
  • Piring.

Dina loyang, nempatkeun opat sendok gula jeung dua madu. Ninggalkeun ditangtayungan. Teras nganggo péso pikeun nulis nami anu anjeun pikahoyong dina lilin bodas .

Sanggeus rengse, cobian ngaletak sakabeh lilin, iwal ti sumbu. Lulus lilin licked dina pan jeung gula jeung madu. Tujuanana nya éta pikeun lilin meunang sagala kotor.

Sanggeus léngkah ieu, tempatkeun lilin dina piring .Caangna sareng nyuhunkeun cinta pikeun maréntah dina kahirupan anjeun.

Ku nyebatkeun nami anu dipikanyaah, naroskeun ka jagat raya supados tiasa dianggo. Inget pikeun tetep pamikiran optimistis sapanjang sakabéh ritual. Tungtungna, miceun sagalana kana runtah .

Kami nyarankeun
9 Simpatis pikeun Lalaki pikeun Méré Anjeun Sadayana Anjeunna Hayang
9 Mantra Pikeun Meunangkeun Anu Dina 24 Jam (Puasa)

Naha mantra ieu tiasa ngarugikeun kuring?

Henteu, mantra pikeun cinta teu tiasa nyababkeun masalah pikeun anjeun . Ku kituna, éta ritual kalayan niat anu énténg jeung positip.

Boh ku lilin peupeus atawa ku lilin dilétak, simpati nu dimaksud téh positif. Ku cara ieu, teu aya kasempetan pikeun nyanghareupan karugian.

Ngan turutan léngkah-léngkah kalayan perhatian anu maksimal . Penting pisan yén anjeun konsentrasi kana naon anu anjeun lakukeun.

Ari anu pangsaéna pikeun simpati?

Mantra cinta bisa dipigawé iraha waé. Janten, anu paling penting nyaéta aya seueur iman dina pamundut anjeun .

Anjeun kedah fokus kana naon anu anjeun laksanakeun. Ku kituna, éta bakal ngaronjatkeun Chances sukses. Ieu langkung penting tibatan dinten simpati.

Naha ritual ieu leres-leres tiasa dianggo?

Leres, simpati cinta bakal leres-leres dianggo . Éta mangrupikeun ritual anu ngagaduhan nilai luhur anu tiasa nempatkeun kahirupan cinta anjeun dina arah anu berkualitas.

Jadi, éta