Spiritualitas pasti lain hal anu pikaresepeun, sabab éta nyababkeun sensasi anyar sareng nyandak urang kaluar kontrol.

Ku kituna, éta hal anu bisa ngabalukarkeun loba sieun jeung panasaran di urang paling variatif.

Sanaos henteu ngabahayakeun dina kahirupan anjeun, salaku hasil tina perjalanan spiritual, anjeun kedah ati-ati.

Sanaos henteu ngaliwat hal anu sami, penting pikeun milari élévasi spiritual, ngajagi diri tina naon anu tiasa ngarugikeun anjeun.

Jadi, naha anjeun geus nyaho pasti hartina dina spiritisme bangun teu bisa gerak? Kami ngantosan laporan anjeun dina koméntar di handap ieu!

Baca ogé:

  • Tiris sareng tiis dina spiritisme: konstan sareng teu aya ti mana-mana
  • Ngarasakeun ayana batur nalika saré
  • Nguap pisan dina Spiritisme

    Aya jalma anu ngalaman pangalaman aneh dina spiritisme, saperti hudang teu bisa gerak . Upami anjeun parantos ngalaman ieu, terang yén kami badé mupus sadaya karaguan anjeun ngeunaan topik ieu!

    Seueur jalma ngalaporkeun ngalaman pangalaman anu pikasieuneun nalika hudang tina sare, tapi henteu tiasa. pindah.

    Pangalaman sigana béda-béda pikeun unggal jalma, sareng tiasa waé aya perasaan teu gerak atanapi gaduh masalah sanés.

    Di antara laporan-laporan, loba jalma anu ngadadarkeun ngarasa beurat handapeun awakna, saolah-olah aya nu diuk handapeunana, ngahalangan bangun.

    Anu séjén ngalaporkeun ningali visi nalika paralisis, anu biasana henteu pikaresepeun, tapi pikasieuneun.

    Kalayan ieu, wajar pikeun jalma-jalma ngarasa teu genah sareng hariwang , nyobian ngartos naon anu lumangsung dina waktos éta.

    Teu aya kakurangan katerangan ngeunaan, naon anu robihna nyaéta kapercayaan masing-masing sareng baris mana anu badé milarian jawabanana.

    Sedengkeun elmu pangaweruh ngeunaan paralisis sare, fenomena nu lumangsung dina uteuk jeung geura-giru ngaliwat sorangan, spiritisme ngajelaskeun kajadian ieu sacara béda.

    Waktu urang hudang jeung teu bisa pindah ka spiritisme, éta alatan urang ngalaman katalepsi projective.

    Eusi Artikel Sumputkeun 1. Nurutkeun spiritisme, naonhartina hudang teu bisa gerak? 2. Naha kuring kedah prihatin nalika ieu kajantenan? 3. Naon anu bisa kuring pigawé lamun ieu kajadian ka kuring? 4. Kacindekan

    Nurutkeun spiritisme, naon hartina hudang teu bisa gerak?

    Kanggo spiritisme aya konsep astral projection, nu hartina roh ngarambat ngaliwatan dunya spiritual bari awak fisik sare.

    Patarosan ieu langsung patali jeung sensasi anu lumangsung nalika urang hudang, tapi urang teu bisa ngagerakkeun awak.

    Numutkeun spiritisme, dina kaayaan jalma-jalma ngalaporkeun jagjag tapi teu bisa obah, sabab awak jasmani can hudang.

    Nalika roh urang ngumbara ngaliwatan dunya spiritual , éta misah ti jasmani, ninggalkeun eta pikeun mulangkeun diri salila periode sare.

    Nalika jalma ngadeukeutan wanci hudang, roh balik deui ka raga sareng janten tiasa leres-leres hudang.

    Nanging, aya kaayaan dimana ieu henteu lumangsung sakumaha biasana, ngahasilkeun naon anu dipikaharti salaku projective catalepsy.

    Dina kaayaan ieu, sanajan roh geus balik, tetep teu neruskeun kontak na jeung awak jasmani.

    Kami nyarankeun
    Nalika urang ngimpi ngeunaan batur, naha jalma éta ogé ngimpi ngeunaan urang?
    Kumaha carana manggihan ngaran anu nyieun macumba pikeun kuring?

    Ku kituna, sanajan jalma nu ngarasa yén manéhna téhawakening, bagian tina sumanget anjeun teu acan babarengan jeung eta, completing eta.

    Hal ieu ngabalukarkeun perasaan jadi impotent, teu bisa ngagerakkeun anggota awak sarta kadang ngarasa sieun ngeunaan eta.

    Dina kaayaan ieu seueur jalma ngalaporkeun gaduh visi di lingkungan atanapi ngarasa aya anu caket kana éta.

    Kaayaan ieu mindeng ngagambarkeun nu keur niténan sumanget sorangan ngadeukeutan dina mulang ka awak anjeun .

    Kusabab sabagéan anjeun masih aya di dunya roh, janten langkung gampang pikeun kabuka sareng perhatikeun énergi anu sanés di lingkunganana tibatan anjeun sorangan.

    Ku cara kieu, geura-giru ngalaman ieu teu merta jadi alesan pikeun sieun, tapi malah neangan pikeun neuleuman leuwih ngeunaan masalah spiritual.

    Naha kuring kudu hariwang lamun ieu kajadian?

    Tadina mah hudang teu bisa gerak teu matak pikahariwangeun .

    Katenangan ieu tiasa dipertahankeun salami pangalaman éta henteu nyababkeun anjeun parasaan goréng saluareun masalah immobility.

    Aya kaayaan anu béda dina kasus ieu, anu janten penting pikeun muka perhatian anjeun sareng hariwang ngeunaan kaséhatan spiritual anjeun.

    Lamun dina mangsa ieu kajadian hudang tapi teu obah, anjeun boga visi anu matak sieun anjeun sarta, utamana lamun anjeun ngarasa tekanan di wewengkon dada, anjeun kudu bogaAti-ati.

    Dina momen-momen nalika anjeun aya dina katalépsi proyektif, nyaéta, salaku semi-proyeksi sumanget anjeun, anjeun janten rapuh sacara rohani.

    Di dunya spiritual, aya anu disebut vampir astral , nyaéta éntitas anu gumantung kana énergi mahluk hirup pikeun tetep gembleng.

    Maranéhanana disebut vampir, alatan kamampuhna pikeun nyeuseup tanaga ti batur, nu teu biasana lumangsung dina cara pikaresepeun.

    Kami nyarankeun
    Naon hartosna bau parfum di pangkeng (teu kamana-mana)?
    Regression hirup kaliwat: Kumaha carana ngalakukeun eta sorangan? Éta aman?

    Entitas jenis ieu anu ngabalukarkeun perasaan hiji hal dina dada anjeun, sabab ieu kumaha maranéhna ngamangpaatkeun fragility semi-proyeksi.

    Dina waktos ieu, aranjeunna tiasa ngamangpaatkeun énergi anjeun pikeun aranjeunna, anu ngajantenkeun anjeun tekenan dina daérah pectoral.

    Sanaos tiasa dirasakeun saolah-olah rampa éta fisik, naon anu kajantenan nyaéta tukeur énergi spiritual , sapertos sensasi listrik.

    Kajadian ieu henteu positip pikeun kaséhatan anjeun, sabab éta ngaleuleuskeun anjeun sacara rohani sareng, akibatna, ogé sacara fisik.

    Naon anu bisa kuring pigawé lamun ieu kajadian ka kuring?

    Cara anu panghadéna pikeun ngajaga diri sacara rohani nyaéta ngaliwatan doa , boh minangka ubar atawa pancegahan.

    Dina kaayaan anjeun hudang teu bisa gerak, sok penting pikeun nyobaan tetep fokus kana hal-hal anu positif.

    Bisa kaharti yén kaayaan saperti kieu bisa matak pikasieuneun, nimbulkeun kahariwang jeung kasieunan nu ngalaman, tapi kudu disanghareupan.

    Entong ngantepkeun tanaga spiritual anjeun ditarik tina anjeun, milari merjuangkeun naon anu penting pikeun anjeun ngalangkungan élévasi spiritual.

    Lamun aya nu ngaliwat, usahakeun pokus kana hiji doa, nyuhunkeun pitulung sareng panyalindungan dina waktos éta, supados ngarasa dirojong pikeun nyanghareupan kabutuhan.

    Salajengna, penting pisan yén anjeun nyanghareupan kaayaan sapertos kieu ku cara ngalaksanakeun kamekaran spiritual, sapertos:

    • Tingkatkeun pikiran sareng sumanget anjeun, salawasna nyieun solat saméméh sare;
    • Coba lampahkeun lampah anu luhur rohani, nyiar ngahampura, ulah nahan grievances, pikeun ngabéréskeun konflik anjeun;
    • Laksanakeun prinsip-prinsip aranjeun pikeun kahadean, boga amal kahadean, kadeudeuh ka batur jeung ka diri sorangan;

    Ngajagi diri tina hal sapertos kieu langkung seueur tibatan nyobian ngalereskeun kaayaan upami anjeun pikasieuneun, nya éta usaha pikeun ngajaga diri anjeun dina masalah spiritual.

    Sacara umum, éta sanés tugas anu hese, tapi anu kedah digarap unggal dinten, nyobian ngalakukeun anu pangsaéna pikeun diri anjeun, batur sareng dunya di sabudeureun anjeun .

    Kacindekan

    Pangalaman katalepsi